Всички имаме коли, нали ?
velsi - Почетен майстор
Да, вярно е. Има и номерата на блоковете, но в по-големите населени места.
Pavkata_svt - специалист
silllveto написа:
А дали не е по-добре да купя без карти (или само с карта на Европа) тъй като вградените български на 250 W например, не са точни?
А за какво ти е карта на България?
Trifun - специалист
Здравейте, колеги :)
Отскоро имам навигация Garmin nuvi 660. Иска ми се да обновя информацията (да ги има новите пътища и т.н.) но съм абсолютно бос по въпроса. Бихте ли ми казали какво точно трябва да направя, има ли някъде в интернета безплатни такива карти или е платено ? Някаква програма ще ми трябва ли за да исталирам новата карта на самата навигация ?? Обяснете моля ви като за първокласник :roll:

А ако може някой да ми прати програмката (ако е нужна такава ) - още по-добре ... :roll:
silllveto - Майсторица
Не зная дали има безплатна програма. Виж обаче този сайт и каква карта ти трябва. Например тази на мъжа ми предлага безплатен ъпгрейт за две години.
http://gps-6.com/карти-и-софтуер-41.htm
velsi - Почетен майстор
Trifun написа:
Здравейте, колеги :)
Отскоро имам навигация Garmin nuvi 660. Иска ми се да обновя информацията (да ги има новите пътища и т.н.) но съм абсолютно бос по въпроса. Бихте ли ми казали какво точно трябва да направя, има ли някъде в интернета безплатни такива карти или е платено ? Някаква програма ще ми трябва ли за да исталирам новата карта на самата навигация ?? Обяснете моля ви като за първокласник :roll:

А ако може някой да ми прати програмката (ако е нужна такава ) - още по-добре ... :roll:
В момента с каква карта ти е устройството? Имаш ли кабел за връзка с компютър?
Trifun - специалист
В момента има карта на целия свят, включително и на България, но ги няма новите БГ пътища просто. Искам само да се обнови, ако е възможно. Имам кабел за връзка с компютър. Само дето не знам какво и как да направя :wink:
velsi - Почетен майстор
Качвал съм само на телефон, но ще поразпитам и ще ти кажа как.
silllveto - Майсторица
Навигаторът е с картата на Събев.
Обаче - задава му мъжът ми от Холандия Кьолн, той го кара в Белгия. А вместо пътят за Калотина минава през Връшка чука :lol: Но те митничарите са свикнали на заблудени от GPS :lol: Иначе мери всичко вярно.
velsi - Почетен майстор
Провери в настройките какъв начин на изчисляване е зададен. Ако в момента е "най-кратък маршрут" направи го на "най-бърз".
asinka - специалист
Силви, доволна ли си от избора си?
Нещо и аз се замислям за подобна глезотийка, моля те да споделиш мнение.

Тема "GPS навигация" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: