• 1
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 357
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
vini7 - напреднал
Прикачен файл:
IMG_20210508_133847.jpg
Здравейте колеги, какво ви е мнението за тази моторна коса Парксайд от Лидл. Закупих имот във вилна зона 1 Декър , изчистихме го , но сега тръгват доста къпини и бурени. Съседните имоти под и над мен не се поддържат и ще трябва по два метра и от тях да кося. На по късен етап ще се насадят овошки , асми и някаква тревна смеска и ще кося с косачка. Затова ми се иска нещо до 300 лв . Какво бихте ми препоръчали, желателно е да се разглобява, защото колата ми е малка.
съб май 08, 2021 1:57 pmvini7 написа:
Прилича ми на Einhell 43. По скоро търси мнения за тази марка!
Soviet_Soldier - специалист
съб май 08, 2021 12:56 pmТрифон П.Трифонов написа:

Хм, я провери датата на производство, че ми се струва старият етикет.
Ако са и отдавна отворени, да не си прецакаш машината.
Освен това и единият етикет е с различен нюанс на оранжевото. Да не би да е менте или стояло на слънце.
Щилското масло имам предвид.
Едното ми е остатък от миналия сезон, другото го купувах преди около месец. Произведени са 2019г. и двете са от дилъра на Щил на бул. Ботевградско шосе, така че би трябвало да са 100% оригинал. Днес преполових и второто, поне магазина ми е близо, почти всеки ден минавам от там, за това и не взимам много.
И аз забелязах, че нюанса на етикетите е различен, но на слънце не са стояли, в кутия ги съхранявам и в шкаф.
съб май 08, 2021 1:57 pmvini7 написа:
IMG_20210508_133847.jpg
Здравейте колеги, какво ви е мнението за тази моторна коса Парксайд от Лидл. Закупих имот във вилна зона 1 Декър , изчистихме го , но сега тръгват доста къпини и бурени. Съседните имоти под и над мен не се поддържат и ще трябва по два метра и от тях да кося. На по късен етап ще се насадят овошки , асми и някаква тревна смеска и ще кося с косачка. Затова ми се иска нещо до 300 лв . Какво бихте ми препоръчали, желателно е да се разглобява, защото колата ми е малка.
Парксайд, Ейнхел, Райдер, Део, все китайски мотокоси, водят се сравнително читави, не са най-големия китайсик боклук, като N-rock и подобни. Гледайте да е 43 кубиковата версия, имат по-голям ресурс от 52-ките.

Примерно RAIDER RD-GBC10 или RD-GBC22 не са лоши, разглобяеми 43 кубика. Само комплектацията не им е особено богата, но и цената им не е висока.
kr1100 - майстор
съб май 08, 2021 12:56 pmТрифон П.Трифонов написа:
съб май 08, 2021 12:49 pmЦветомир Димитров написа:
За кой Хуск говорим
Husqvarna 125R сякаш е неговата.
Да баба хала от 2008г.
vlax - майстор
Трифуне ти като спец по Щил какво ще кажеш,новата коса е с по-къс прът от старата китайка,това предимство или недостатък е?
Като технически данни са едни и същи.

Прикачен файл

коса.jpg
коса.jpg (99.97 KиБ) Видяна 1784 пъти
Не съм спец по косите, но съм сигурен, че е предимство.
Връщай си геометрията и математиката от 6ти клас!

Тая китайка що не пори вълните вече?
vlax - майстор
Попитах,защото спрямо новата щилка,старата китайка ми седеше една идея по-конфортно като дължина.Аз съм 176 дълъг. :)
съб май 08, 2021 8:15 pmТрифон П.Трифонов написа:
Тая китайка що не пори вълните вече?
Снимката е от преди да я подаря.
:partyman:
Последна промяна от vlax на съб май 08, 2021 8:26 pm, променено общо 1 път.
съб май 08, 2021 8:23 pmvlax написа:
Попитах,защото спрямо новата щилка,старата китайка ми седеше една идея по-конфортно като дължина.Аз съм 176 дълъг. :)
:partyman:
Колко кубиково е китайчето?
Може ли да позная?
43?
Още на ппъв поглед се вижда, че разстоянието от кормилото до главата е почти едно и също, а какво ти стърчи от гърба едва ли има значение. По скоро би било неудобство, щом стърчи повече.
  • 1
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 357

Тема "Моторна коса тример каква ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: