Имам нужда от електрически саблен трион. За лично ползване. Рядко и ненатоварващо, но все пак виждам ползите от него. Може би НЕЩО ТАКОВА . Може и от външен сайт. Предпочитам DeWalt, но може и друго качествено.

нед май 09, 2021 6:58 pmvesodimov написа: Мерси за отговора.Цената му е добра. Виждал съм, доста да работят с такова и са доволни. Аз лично ползвам Метабо ссе 1100, засега нищо не му се опряло, ако можеш да отделиш повечко парички, съм сигурен, че ще останеш и ти доволен.
ТОВА днес е на промоция. Мнение ?
нед май 09, 2021 8:54 pmdob4ii написа: Първо си купих един ейнхел за около 150лв, пощзвах го 2 години, много съм доволен. Сега имам и девалт на батерии и не виждам разлика в работата им освен, че единия е на ток другия на батерии.Разликата между енхела, както и другите подобни китайчета и добрите марки машини, се усеща, когато почнех да работиш с нея по няколко часа, всеки ден. От една страна, издържа на 5-6 часа всекидневно натоварване, от друга не ти скапва ръцете. Иначе, по принцип всички режат, уж... ама ....нали....
нед май 09, 2021 9:36 pmvesodimov написа: Поръчах ТОВА . Дано фирмата е коректна и дано ножовете са съвместими.Ножовете са стандарт, нещо като SDS... май си е баш такова
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: