• 1
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 357
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
Soviet_Soldier - специалист
нед май 09, 2021 9:38 pmТрифон П.Трифонов написа:

Това само потвърждава бедните ти познания. Поради това, принуден си сляпо да вярваш в търговските им послания.
Пробвай каквото си искаш. Просто нямаш база, за да установиш последствията в дългосрочен план и да възприемеш правилната рецепта.
Не веднъж съм го казвал, по твой адрес- липсва основата.
Последствията за които ми говориш са от наливане на боклуци, а не от предозиране, но ок, щом желаеш считай специалистите от Щил и Хускварна за невежи. Аз лично не вярвам точно най-сериозните брандове в този бизнес да пишат глупости, пък и лично на своята техника съм сипвал повече, но качествено масло, а състоянието на цилиндрите е отлично. Всеки с мнението си.
нед май 09, 2021 9:40 pmborchoyor написа:

Къде го видя 25/1 при щил, че ми е интересно?
В официалният сайт на Щил, разбира се! https://www.stihl.bg/gorivna-smes.aspx

Информацията която давам, и по която се водя е от официални сайтове, а не от разни любителски форуми.
нед май 09, 2021 9:44 pmky-kyy написа:
Върнахте ме, 30 и кусур годинки наназад, кога сипвах масло в бензина на Трабито....Ех, все още, макар и много рядко, срещам по шосетата на милата ни Родина, по някое трабанче и ми става едно мило на душата.....
Далечната, 86та ли беше...., експлоатирахме едно по трасето Разлог- Банско.
Натам дигаше 80, с наша помощ, а на доле 100.
Посланието за Мир се стелеше на 100м зад нас.
нед май 09, 2021 9:47 pmSoviet_Soldier написа:
...наливане на боклуци...
Салага, аз наливам само оригинална синтетика. Ти си по боклуците, видно от снимките ти.
ky-kyy - майстор
На трабанта - 20 грама на литър!!! От най-евтиното!!! Ако сложех повече -пуши, ако сложа по-малко- пак пуши....Ако без да искам уцеля точната пропорция- пак пуши.....
нед май 09, 2021 9:55 pmky-kyy написа:
На трабанта - 20 грама на литър!!! От най-евтиното!!! Ако сложех повече -пуши, ако сложа по-малко- пак пуши....Ако без да искам уцеля точната пропорция- пак пуши.....
Минерално М8В ли му сипваше? На "Дружба" и "Урал" такова наливаха, то впрочем е и 4-тактово, май и на ЗИЛ-овете го наливаха.
ky-kyy - майстор
нед май 09, 2021 9:58 pmSoviet_Soldier написа:

Минерално М8В ли му сипваше? На "Дружба" и "Урал" такова наливаха, то впрочем е и 4-тактово, май и на ЗИЛ-овете го наливаха.
Квото ми попаднеше, без пари естествено. То и бензина краден...Един път си бях купил от бензиностанция Приста няква си. то най -много пушеше :lol:
Ся, случвало се е и бензин да налея, от законния....ама се стараех, да не прекалявам, щото ергенче, от де пари и за бензин :lol:
нед май 09, 2021 10:04 pmky-kyy написа:
нед май 09, 2021 9:58 pmSoviet_Soldier написа:

Квото ми попаднеше, без пари естествено. То и бензина краден...Един път си бях купил от бензиностанция Приста няква си. то най -много пушеше :lol:
Ся, случвало се е и бензин да налея, от законния....ама се стараех, да не прекалявам, щото ергенче, от де пари и за бензин :lol:
Я не са гъбаркай с новобранеца бе! Много знай той порядъка на ЗиЛската работа!
То и аз съм я забрайл. Последно редих кабели през 2012та.
Гледам новата серия Дитакт на Плама и са чудя как са просъществували още.
С такова си строших DJейката. 50см3- 7 коня, DJ 1RR. Супер машина.
Последна промяна от Трифон П.Трифонов на нед май 09, 2021 10:11 pm, променено общо 1 път.
нед май 09, 2021 10:04 pmky-kyy написа:

Ха ха култов автомобил е трабантът. Имаше един лаф, че Трабантът бил най-дългия автомобил на света, 15 метра с пушека. :lol: Макар че Вартбург и Баркас им съставяха доволна конкуренция в това отношение. :-D
ky-kyy - майстор
95-96 година някъде, зимата.... ама не с моя Трабант, бях го продал вече, а с един служебен - комби, спим в Чепеларе и сутрин се качвахме на Пампорово да бачкаме...И една сутрин, кучи студ. Некви баровци с мерцедеси, некви други с баварци....кой му замръзнала нафтата, кой я размразил и върти гъза, кой са сурнал в канавката...Ний са товарим 4 човека в трабанта, аз въртя - чакамак пали, газ нанагоре и бибкам весело. Ония ченетата им ще паднат....Голям автомобил тва :lol:
нед май 09, 2021 10:17 pmky-kyy написа:
...Ония ченетата им ще паднат....Голям автомобил тва :lol:
Варна, покрай музея Вл. Варненчик, сме минавали на зиг-заг между закъсалите, на път за Гюрлата- най доброто шкембе.
  • 1
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 357

Тема "Моторна коса тример каква ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: