Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
rulom - модератор
Ако е климатик не си мисли че само купуването на тампони ще оправи нещата :-D трябва и някой да ги монтира :wink:
Най- лесно се установява шума като отвориш таблото и цъкаш надолу бушоните на всички апартаменти един по един.:lol:
Шегувам, се така и боя ти е сигурен :lol:
Намери го кой и какъв е шума и карай по мекия брус....
silllveto - Майсторица
Много ви благодаря за съветите. Обаче не знам защо ми се струва, че тая битка ще е загубена. Пък и не съм такъв човек, да пускам жалби, или правя мръсно. Обаче не знам на какво може да е способна пощуряла майка, ей честно бясна съм :feuer:
Master_Kenobi - V.I.P.
Ако предварително си се предала,хич не ни занимавай! Ще ми заприличаш на оная с тенекето и барбекюто на двора, дето още ме е яд за всяка буква дето й писах... :(
emil_v r - майстор
Ще го бъгне 380в само, или прав ток .
Действай по северозападният метод :evil:

1- не се оплаквай никому.
2- мъжа ти отваря таблото с бушоните , гаси им тока за миг , а ти слушаш дали ще спре.
3- мъжа ти изфърля от един стар бушон жичката и"му тура " диод вместо нея в права посока.
4 сменя бушона на човечеца с новият ,
ти си наляла вече уиски в две чашки , и се чуквате за победата.
silllveto - Майсторица
Добре де Мастър, аз ако дойда у вас и ти кажа да си смениш климатика, ти нали само ше ме гледаш така :shock:
Давай радикални неуловими от закона решения :evil:
Master_Kenobi - V.I.P.
emil_v r написа:

3- мъжа ти изфърля от един стар бушон жичката и"му тура " диод вместо нея в права посока.
Хаха! Не може да не се признае, че е гениално!
:-D :-D :-D
Само една подробност - да кажеш коя е правата посока... :?
silllveto - Майсторица
Тенкю, Емо, ще го обсъдя с него. Ако е възможно. Между етажите има офиси - по един общ за всеки етаж. Там са електромерите и се заключва. Там ли са и бушоните?
(мале, не съм у ред :? )
Master_Kenobi - V.I.P.
silllveto написа:
Добре де Мастър, аз ако дойда у вас и ти кажа да си смениш климатика, ти нали само ше ме гледаш така :shock:
Давай радикални неуловими от закона решения :evil:
Може и да те гледам така, ама по други причини... :)
Ако е лично за мен, ще взема мерки, най-малкото щото ще ми шуми и на мен... А въпросният собственик не е ясно как ще реагира под угрозата за глоба равна на стойността на три климатика като неговия. Говоря наизуст... примерна ситуация.

Силве, ти още не си сигурна, че е климатик! За кво говорим тогава! :?
silllveto - Майсторица
90% съм сигурна. Другите 10% са за тва, че не виждам през стената. И как да си уредя ХЕИ в малките часове. Тия дни бях доста болна, ама утре почвам да обикалям блока, че ме амбицира още толкова. :evil:
Master_Kenobi - V.I.P.
Почни с разпит на съседите - те обикновено знаят всичко. Вероятно и тях тормози. А източника може и да е през 2-3 етажа...
Късмет! :)

Тема "Денонощен шум в спалнята" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: