https://www.onlinemashini.bg/korda-s-tr ... -mm-/46754 тая глава вземаш и си ти

kalin72Не пести от глава, гледай капачката да е подсилена с метал. Карам вече две години с кордова глава на олеомак, но е тази от снимката. При мен има много камъни и каменни пътеки и засега нямам проблеми. Пластмасата около капачката е доста поизносена, но метала не е мръднал. Резбата и при тая макита е същата -м10х1.25 лява.
Ако се смени главата с тази на ОлеоMak?
https://oleomac.bg/product/402/kordova- ... 130mm.html
Размера се оказа фи8мм, 153 см дълъг и 9 шлици.Коси с циркулярен диск само, има я от две години мисля. Вала май го прецака заради удар с бетонен стълб на нашата града, та сега гледам оставя 30санта трева покрай нея, друго не е пипал засега.
ср юни 02, 2021 8:07 amZEDYCUS написа:Закалени ли бяха краищата на шлиците при стария вал? При райдера ми също е на 9 шлици, които са по-тъпни от вала, явно са подлежали на някаква закалка. Хубаво е да се търси вал със закалени краиша, макар вероятно цената им да е по-висока, ако може части за китайската техника да бъдат наречени "скъпи" изобщо. Най-често са между 10 и 20лв тия валове.
Един местен джигит, който гледа крави коси до моето място един голям двор около декар(не само него) с Деу DABC520. Миналата година(2019) му търсех вал с шлици в ПловдивРазмера се оказа фи8мм, 153 см дълъг и 9 шлици.Коси с циркулярен диск само, има я от две години мисля. Вала май го прецака заради удар с бетонен стълб на нашата града, та сега гледам оставя 30санта трева покрай нея, друго не е пипал засега.![]()
ср юни 02, 2021 6:16 amТрифон П.Трифонов написа:Объркали са нещо според мен. На 43 кубиковата им версия ѝ дават 1,2kw пък на 52 на практика 2 пъти по-голяма мощност при идентична конструкция на двигателя. Вижда ми се нереално.
Съгласен съм, че е невероятно.
Конкретно за тоя Лесник, допускат невинна грешка, като го изписват 2.8 клвт/3кс. Това са 2.2клвт. Може да е вярно.
Имам друга машинка Деу, където нещата са изписани реално изглеждащи.
Моторчето е 40 кубика, около 1кс, 700 електрически вата на генераторната част. Изглежда достоверно, като електриката си покрива параметрите на 100%.
Друга бира е примерно HiFi уредба Panasoanic, която е с обявена звукова мощ от 1200 вата, а с мижаво ел. захранване от 400 вата!!!
Мощността на тример, или въобще на бензинов инструмент, не можем да измерим, освен ако не е Голф 2, със специфична мощ на емблематичен регион.
ср юни 02, 2021 8:07 amZEDYCUS написа: ....Не пести от глава, гледай капачката да е подсилена с метал. Карам вече две години с кордова глава на олеомак, но е тази от снимката. При мен има много камъни и каменни пътеки и засега нямам проблеми. Пластмасата около капачката е доста поизносена, но метала не е мръднал.Как пък ти се износва капачката /бутона/ ? Явно често чукаш в земята за да освободиш кордата.
ср юни 02, 2021 10:40 amSoviet_Soldier написа: Объркали са нещо според мен. На 43 кубиковата им версия ѝ дават 1,2kw пък на 52 на практика 2 пъти по-голяма мощност при идентична конструкция на двигателя. Вижда ми се нереално.Естествено, че са объркали, но не е невъзможно двутактово моторче от 50 кубика, да даде мощност до към 20к.с . Това вече е въпрос на конструкция, цели, както и възможности на тунер или конструктор. Още през далечната 83та, Хонда го постигнаха в клас 50, като на правата достигаха 200км/ч.
https://www.pazaruvaj.com/motoren-trime ... /#opisanie
ср юни 02, 2021 10:58 amТрифон П.Трифонов написа:и добро разузнаване
Труден е изборът. Иска си известни познания, както и добро разузнаване.
ср юни 02, 2021 11:19 amvlax написа: ...и добро разузнаванеОоо, Влакси, да беше ма видял как са изразявам в съседния раздел!!!![]()
![]()
ср юни 02, 2021 11:22 amТрифон П.Трифонов написа: Ооо, Влакси, да беше ма видял как са изразявам в съседния раздел!!!Кой раздел,че не чета всичките?
За една година, от как ма нахока, съм мръднал съществено, надявам са.
ср юни 02, 2021 11:22 amТрифон П.Трифонов написа: Съжалявам ако сът та подвел, относно избора, тогава!Не си ме подвел.Марката е добра,но.....Още не пиша по въпроса, защото сагата не е приключила и не се знае как ще приключи.В момента съм разкрачен,но Не надупен.Чудя се по кой път да тръгна.
ср юни 02, 2021 11:22 amТрифон П.Трифонов написа: Има тук един колега Иванов, който смятам за капацитет- практик. Виждам, че си е още тук, но отдавна не съм го чел. .......Иванов и аз го чета с интерес,но напоследък рядко пише или така ми се струва.
Soviet_SoldierНе си спомням, това беше преди почти 2,5 години. Цената я помня 8 лв.
Закалени ли бяха краищата на шлиците при стария вал? При райдера ми също е на 9 шлици, които са по-тъпни от вала, явно са подлежали на някаква закалка. Хубаво е да се търси вал със закалени краиша, макар вероятно цената им да е по-висока, ако може части за китайската техника да бъдат наречени "скъпи" изобщо. Най-често са между 10 и 20лв тия валове.
kr1100Отговорът е в подчертаното в моя текст. Тая кордова глава не се разглобява, подравняваш двете стрелки и навираш кордата и навиваш.
..Не пести от глава, гледай капачката да е подсилена с метал. Карам вече две години с кордова глава на олеомак, но е тази от снимката. При мен има много камъни и каменни пътеки и засега нямам проблеми. Пластмасата около капачката е доста поизносена, но метала не е мръднал.
Как пък ти се износва капачката /бутона/ ? Явно често чукаш в земята за да освободиш кордата.
И при има ?камъчета? от наводнение. Капачка нямам пробита , но пък ми се пробиват капачките закриващи шпулата .
От 2008 вече сложих 5 та глава .Протрива се капачката под синия бутон закриваща щпулата с кордата.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: