Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
jimmy_bar - специалист
здравейте,пиша за първи път в вашите форумите,но за последните месеци те са ми редовно ежедневно 4етиво.Мисля че е време да изкажа огромни благодарности на всички учасници в форумите,защото от тук се започна всичко.Запалих се много по вашите изпълнения с гипсокартон и скрити осветления,дотолкова че денонощно четях всичко което пишете,и един ден реших да изпробвам в моята стая.Тогава за пръв път видях що е това гипсокартон,беше преди няколко месеца.Стаята си я завърших едва днес,но междувременно вижте колко други направих,само и единствено благодарение на вас. http://gipsokarton.bahu.com/member/home ... ?id=582136 Няма да се обидя на критики ако нещо не ви харесва,все пак аз съм просто един барман.Благодаря ви още веднъж,ако имате въпроси давайте.
Rumen Iankov - специалист
Здравей.Страхотно е станало.Мисля че е време да си смениш професията.Весело изкарване на празника. :prost:
sasooooooooo - "специалист"
Кой к'вото сам си напра'й , никой не може го напрай.... :-D
Много добре се е получило. В диско стил.
ronik - специалист
Искам да те питам, след фугирането на гипскартона с какво го завърши(бои, шпакловки или мазилки)? На няколко снимки имаше рози на една стена, те от какво са?
jimmy_bar - специалист
hi ronik след фугирането просто боядисах с 2 ръце грунд EXPERT с цел заздравяване и уеднаквяване на попиваемостта,което ми спести доста боя после.Фугирах със сатен на кнауф,после чух,че вече имало готови смеси за шпакловане с примеси разни пластификатори,сигурно е по добре,ако някой има опит с тези смеси бих бил благодарен ако сподели впечатленията си.
jimmy_bar - специалист
А фигурата с розата посредата я направихме на единия ми помощник,този с фланелката SEXO PRIMITIVO :)) (и той е барман by the way :) ).Всъщност розата е просто тапет,доста ефектен,цялата стая е в нюанси на черно бяло и сиво до най малката подробност.Ефекта е поразяващ,с отварянето на вратата имаш чувство че минаваш през фантастичен портал и се озоваваш в черно-бял филм.Единствената ми забележка е че шпакловката на стените е доста стара и крива,което още повече се подчертава от скритото осветление.

Прикачен файл

7.jpg
7.jpg (187.49 KиБ) Видяна 6057 пъти
jimmy_bar - специалист
:)

Прикачен файл

03102008235.jpg
03102008235.jpg (165.26 KиБ) Видяна 6051 пъти

Тема "амбициите на един новобранец" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: