Да не ти се налага, пишеш и до арменскуя поп и обратна връзка: Йок, дори за
Сф.

вт юни 29, 2021 9:58 pmchapara написа: Да не ти се налага, пишеш и до арменскуя поп и обратна връзка: Йок, дори заКолега, през производствената гаранция ми е, когато работя с доверен търговец. Да му мисли домашният майстор!Сф.
вт юни 29, 2021 8:32 pmchapara написа: Аз тук не взимам особено участие в дебата. Изказал съм се за качеството на Видима. Не отричам и качествата на чуждите марки, но сериза им е липсващ!Що
вт юни 29, 2021 12:04 pmbrick написа: Ако е старо строителство жилището, понеже навремето нямаше моноблоКОВЕ, на такава височина изводът е бил оставен за напорен промивен кран - един механизъм с ръчка, дето натискаш и пуска вода определено време.Това, за което говориш предполагам е кран за писоари. Някои хора ги смятат за много хитро решение, да спестят място от казанче и после установяват, че трябва и леген. Едно време нямаше моноблокове, но имаше едни метални казанчета, които стояха на 2-2.20 височина. Дърпаш вървичка или синджирче и водата се спуска отвисоко. Вярно, че се чува по всички етажи, но е по-еко от днешна гледна точка. По спомен трябва да са събирали 2-3л вода и вършеха повече работа от сегашните 6л.
пон юли 05, 2021 11:48 amKondor1 написа:С литрите лекинко не съм съгласен- по ми мязат на 8-10л (математика- 40х12х20=9600=9.6л)
имаше едни метални казанчета, които стояха на 2-2.20 височина. Дърпаш вървичка или синджирче и водата се спуска отвисоко. Вярно, че се чува по всички етажи, но е по-еко от днешна гледна точка. По спомен трябва да са събирали 2-3л вода и вършеха повече работа от сегашните 6л.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: