Благодаря за отговорите, виждам, че Stanley имат нелоши цени на много ръчни инструменти, дали не е по-добре да вземам от тях? И аз по принцип съм се убедил многократно, че евтиното е скъпо 

съб юли 17, 2021 1:12 pmlastmob написа: Благодаря за отговорите, виждам, че Stanley имат нелоши цени на много ръчни инструменти, дали не е по-добре да вземам от тях? И аз по принцип съм се убедил многократно, че евтиното е скъпоЗа какви ръчни инструменти говорим - ако е за гедорето, което си споменал на предишната страница то комплектите на Лидл ще ти свършат същата работа. Виж ако ще се занимаваш с ръчно дърводелство то няма човек тук, който да не ти препоръча Стенли.![]()
съб юли 31, 2021 10:07 pmfalcoh написа: Моята ми вършеше работа много добре, но я дадох на познат да я ползва и...ми я върна със счупен нож. За това търся друга такава или поне нож за да го сменя. Някой знае ли къде може да се намери такъв нож?Съмнява ме да намериш част за ЛИДЛ ска техника. Чупиш и купиш ново. Или, при късмет ти го сменят.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: