Надявам се ,очаквам вашите коментари от който може още да се постигне добри резултати 

пон авг 02, 2021 7:36 pmТрифон П.Трифонов написа: Добре обяснено, пък въпроси?!! Що не прочете, че извода на шнека носи до 180 вата, запалка- 900, и тн. Пише си всичко.Притеснява ме нещо от оригиналната комплектовака на горелката да не е на различен волтаж от 230 волта, ватовете са ясни. От тоци не разбирам хич. Чистача е механичен, едно двигателче дето бута една зъбна рейка напред и назад, две ключета на двата края на рейката и две жици. Г-н Трифонов, форума чета от много години, за много неща ми е помогнал, включително и Вие, малко ме е страх да не изпуши новата придобивка, затова питам. И това с линейната задвижка също ми е проблем, незнам как се нарича оригиналния чистач, мене не ми е ясно него къде да включа към платката.
Какъв ти е чистача? Ако е вентилатор- 900 вата.
Има още една опция на 180 вата, за линейна задвижка.
Ако е по мощен- контакторче.
Не вярвам чистача да ти е задвижка, та задачата ти е по лесна. Допълнителен вентилатор на АСF.
пон авг 02, 2021 8:22 pmo.zdravkov написа: Чистача е механичем, едно двигателче дето бута една зъбна рейка напред и назад, две ключета на двата края на рейката и две жици. ..."Чистача" ти е линейна задвижка.
И това с линейната задвижка също ми е проблем, незнам как се нарича оригиналния чистач, мене не ми е ясно него къде да включа към платката.
Поздрави!
пон авг 02, 2021 8:46 pmТрифон П.Трифонов написа:Ще докладвам как са се развили нещата, още не ми е ясно как се включват две жици на четири пина но ако трябва ще експериментирам.пон авг 02, 2021 8:22 pmo.zdravkov написа: Чистача е механичем, едно двигателче дето бута една зъбна рейка напред и назад, две ключета на двата края на рейката и две жици. ..."Чистача" ти е линейна задвижка.
И това с линейната задвижка също ми е проблем, незнам как се нарича оригиналния чистач, мене не ми е ясно него къде да включа към платката.
Поздрави!
Жиците за напред- FC
Жиците за назад - AUX.
пон авг 02, 2021 9:14 pmo.zdravkov написа:То си има хора за дъвчене.
Ще докладвам как са се развили нещата, още не ми е ясно как се включват две жици на четири пина но ако трябва ще експериментирам.
Щастлив съм, че не бях сдъфкан за волтажите. Това означава директно включване към платката без излишни контактори и трансформатори.
Поздрави и Наздраве на всички които четат това!
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: