Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
thecore - напреднал
еее Силве,
въпросът за масата го подминах тъй като не вярвах да го казваш сериозно :) Надявам се се вижда добре 4е това е кашона от плазмата върху който съм наредил малко бамбук като от пода, понеже все още си чакам масичката която инъче е поръчана в същият рамер като импровизираната, нов в цвят венге като модула :))
Просто някои неща стават бавно или пък изобщо не се състоят :) надявам се че скоро ще си имам маса..
Относно икономическата изгода от боите - донякъде си права, но за пример ще посоча че тавана го боядисах с една боя Levis, която хич не е по евтина.. :) ма нали знайш има една поговорка " Г.з знае 2 и 200"

Поздрави

П.П. ако си видяла старият апартамент - кой ти изглежда по добре?
solo5 - майстор
silllveto написа:
Относно тапетите - придават повече уют и има огромен цветови избор, но по-евтиният вариянт си остава кофата с латекс :wink:
не винаги, при тапетите не се изисква толкова добра обработка на основата, защото покриват много добре неравности
а има и доста скъп латекс, така че нещата са на кантар
silllveto написа:
Аз да се върна към масичката - виждам, че е като паркета, но по мое скромно мнение по-добре би било да е като секцията.
Силве и аз мислех, че се базикаш за масичката :lol:
вижда се, че е импровизация от кашон и малко ламинат :-D
sasooooooooo - "специалист"
Апартамента чудесен, снимките хубави, но снимки на тавана не си качил, на боядисан де.
silllveto - Майсторица
:lol: Леле, верно бе. Спя!
Извинявам се :lol: Относно размера - супер е :lol:
thecore - напреднал
eto snimki na tavana koito wse oshte ne e gotov.. Има да му се слагат напечатан с мотиви плексиглас плоскости, както и едни орнаменти отстрани на лъчовете където се виждат дупки.

като го довърша ще пусна нови снимки

поздрави

Прикачен файл

tavan.jpg
tavan.jpg (72.39 KиБ) Видяна 13335 пъти

Прикачен файл

tavan1.jpg
tavan1.jpg (73.64 KиБ) Видяна 13335 пъти
БАШ МАЙСТОР - специалист
браво ! спретнали сте един малък ужас , ще се опитам да ви догоня :lol: абе, щом ни влече........................
thecore - напреднал
аз не съм виждал богати с малки кухни..било то и някой друг да готви в нея.. както и да е , такива са възможностите на новото строителство, но все си мисля че е по добре кухненски бокс отколкото стая с неясно предназначение какъвто би бил хол с барплотове, печки, котлони и т.н.
:? :lol: :-D
thecore - напреднал
една чисто нова тераса :)

Прикачен файл

terasa.jpg
terasa.jpg (109.4 KиБ) Видяна 8560 пъти

Прикачен файл

terasa1.jpg
terasa1.jpg (84.88 KиБ) Видяна 8560 пъти

Прикачен файл

terasa2.jpg
terasa2.jpg (60.65 KиБ) Видяна 8560 пъти
NRG7 - специалист
Много лъскаво,но с интересен дизайн и масата в хола(първите снимки) си я бива... :-D :wink:
Тераската с добра панорама изглежда свежарска,но мен лично ще ме е страх да се опна на столовете,щото са много файски(специални). :? :wink:
Харесва ми,браво! :)
trevora - специалист
Едно голямо БРАВО и от мен!Чудесно е!Единственното което ме подразни е дръжките на кухнята.Смени ги с нещо изчистено и право.Ще стане още по-добре. :)

Прикачен файл

1381109605.gif
Може би нещо такова...
1381109605.gif (9.25 KиБ) Видяна 8495 пъти

Тема "Ремонт- ново строителство" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: