Нека намерим най-тънките цени.
nikolson - майстор
съб юли 31, 2021 9:49 pmkuger написа:
съб юли 31, 2021 8:03 pmnikolson написа:
Дали си заслужава?
На фона на цената на тия, къде си показал, си заслужава от всякъде.
Ползвам другата, с по-правия нож. Режа всичко, което ми пречи, до 5 см. С уговорка, на няколко среза.
Ако я счупя ще дебна за нова.
Тъй е като не се изразявам изчерпателно. Говорех за купуване на резервната част. Аз имам ножицата от първото пускане, даже май беше първата такава покупка от Лидъл. Струваше 20 лева, произведена е в Тайван и си струва всяка стотинка. Но питането беше за резервен нож.
cat - специалист
Пращай го да ти купува нова , и Фелко и Кунде се чудят като почнеш да усукваш ножа . След сума счупени инструменти съм спрял да давам и съм доволен от решението има сърдити ама проблема е техен .
Lutchezar - майстор
Има една голяма купчина от тези ножици в Лидъл срещу консерваторията, София. Само че вече пише Парксайд на тях и са 16.99 😁.
stefanjor - специалист
съб юли 31, 2021 4:28 pmfalcoh написа:
Някой знае ли къде мога да намеря тази "Телескопична ножица за клони" или нож за нея? На моята и се счупи ножа.
София
Лидл до Централна баня има останали бройки- 16,99 лв.
falcoh - специалист
Благодаря за информацията. Намерих къде има и си купих.
behwolf - специалист
Здравейте, някой ползвал ли е ръчната парочистачка на Лидл- https://www.lidl.bg/p/detayli-v-banyata ... hka/p59183 ? Понеже се чудя от доста време за подобно нещо да си взема, специално за плочките/фугите в банята, душа и смесителя . Дали си заслужава да се вземе, примерно ръчната на karcher, мисля че струваше около 100 лв.
tarlyo - специалист
Някой да си е купувал кафе машина от лидл, от тези с кръглия термометър отпред? Да сподели правят ли добро кафе и бързо ли изстива водата, че е 850W май.
silent - майстор
Днес видях торби за лидълска прахосмукачка...10бр за 14лв....въпросът е някой ползвал ли е подона торба за лидълска прахосмукачка ма за пепел....поне на картинка са с подобни контейнери...
dido1975 - специалист
нед авг 22, 2021 9:10 pmsilent написа:
Днес видях торби за лидълска прахосмукачка...10бр за 14лв....въпросът е някой ползвал ли е подона торба за лидълска прахосмукачка ма за пепел....поне на картинка са с подобни контейнери...
Прахосмукачките за пепел нямат торбички
agj - майстор
пон авг 09, 2021 8:28 pmtarlyo написа:
Някой да си е купувал кафе машина от лидл, от тези с кръглия термометър отпред? Да сподели правят ли добро кафе и бързо ли изстива водата, че е 850W май.
Много е добра машината, ползвам я от около три години! Прави много добро кафе но естествено зависи и какво кафе ще ползваш.Единствено "Нова Бразилия" не ми хареса. Мисля че в упътването го пишеше, водата да се пуска на два пъти. Понеже и аз обичам по горещи кафе, точно така го правя - пускам първоначално малко вода, тя и стрелката пада бързо, изчаквам за кратко да стопли пак и си допълвам чашата.

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: