Мечтата на всяка домакиня
silllveto - Майсторица
Бай Гроздане, положението е кофти. Но аз продължавам да настоявам, че ако има възможност, местата на хладилника и пералнята трябва да се сменят.
Успех! :)
BaiGrozdan - специалист
silllveto написа:
Бай Гроздане, положението е кофти. Но аз продължавам да настоявам, че ако има възможност, местата на хладилника и пералнята трябва да се сменят.
Успех! :)
Съжалявам Силве, но точно където е пералнята, е отварящото се крило на прозореца.Благодаря ти за мненията все пак.Весели празници. :)
srceko74 - специалист
ако стената с мебелите е 4м имаш доста место що се отнася до ел.уредите ВГРАДЕНИ
malkstor - специалист
Ако мислиш да се отопляваш с парно, местото на хладилника е колкото се може по-далече от радиатора :) Иначе рискуваш да го повредиш, а освен това и ше ти харчи повече ток.
BaiGrozdan - специалист
malkstor написа:
Ако мислиш да се отопляваш с парно, местото на хладилника е колкото се може по-далече от радиатора :) Иначе рискуваш да го повредиш, а освен това и ше ти харчи повече ток.
Отоплявам се с парно/печка с водна риза/, но в кухнята още не съм слагал радиатор, така че мога да го преместя зад вратата до масата и стола.И без това сигурно ще пречи като се отваря вратата на хладилника.
silllveto - Майсторица
Не, не го мести. Радиатора трябва да ти е под прозореца, за да го суши. Иначе ще си нонстоп с пацала да му бършеш водата.
BaiGrozdan - специалист
silllveto написа:
Не, не го мести. Радиатора трябва да ти е под прозореца, за да го суши. Иначе ще си нонстоп с пацала да му бършеш водата.
Знам, че най-доброто място е под прозореца, ама сега като няма радиатор, и е в плочки до половината, а другата половина с една пластмасова ламперия пак не е кой знае колко влагата.
Е, забърсвам през ден конзенза от прозореца.
silllveto - Майсторица
ЧНГ, Бай Гроздане :)
Като няма да слагаш радиатора там, що не пробваш ъглов вариянт на кухнята, че много малка бе :? Примерно:

Прикачен файл

1.JPG
1.JPG (19.53 KиБ) Видяна 4327 пъти
БАШ МАЙСТОР - специалист
на силвето вариянта е по добрия ,я се замисли с тази фурна и котлони до вратата какво правиме ,влизаш и се ..........,а и абсорбатора няма да е ефективен, при всяко отваряне..............., пък и мивката под прозореца.............. :-D мечта
silllveto - Майсторица
Мивката под прозореца е да събира конденза :lol:

Тема "готварска печка и миялна машина - вградени или не" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: