Мисля, по-горе бях споделил, че на мръвките за пушене правя мокро осоляване без изкисване. Не ми се рови, та рискувам да се повторя!
На килограм мръвка и вода/заливам да покрие месото/ слагам 26 грама сол и кисна 3-4 дни. Предполагам, че и за твоето месо ще е добре така.
Ако вакуумираш мръвките се уеднаквява твърдостта - отвън и отвътре става еднакво. С перманентен маркер надписвам датата на приготване, за да не се объркат партидите при застъпване.
На килограм мръвка и вода/заливам да покрие месото/ слагам 26 грама сол и кисна 3-4 дни. Предполагам, че и за твоето месо ще е добре така.
Ако вакуумираш мръвките се уеднаквява твърдостта - отвън и отвътре става еднакво. С перманентен маркер надписвам датата на приготване, за да не се объркат партидите при застъпване.