• 1
  • 2
Всичко свързано с въздушния поток, който дишаме.
s.chakarov - напреднал
Щя е имам ли проблем ако изведа въздуха от аспиратора в кумина като се има в предвид че съм на първия етаж ?!?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Най-лесно е да пробваш, нали.
velsi - Почетен майстор
На първи етаж на какво?
s.chakarov - напреднал
първи етаж на блок
s.chakarov - напреднал
притесняваме факта че ще го вържа в комин който нагоре сигорно се използва,че може да имам проблем с дима
velsi - Почетен майстор
Ако ти нямаш проблеми с дима, то другите ще имат проблеми с твоите миризми. С две думи - мястото на аспиратора не е в комина.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Не бива да имаш проблем. На високите блокове един комин обслужва през 2 етажа, та третия. На ниските са си самостоятелни. По закон. Как е изпълнено обаче, не се знае. А дали някой на по-горен етаж не е прекъснал комина...
Та ти казвам пробвай. Отвори розетката, поднеси запалката към отвора....
Пъво, изобщо не би трябвало да ти замирише на нещо като отвориш, защото тегли нанагоре. Второ, като пъхнеш огънчето в комина, трябва да го изгаси.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
velsi написа:
Ако ти нямаш проблеми с дима, то другите ще имат проблеми с твоите миризми. С две думи - мястото на аспиратора не е в комина.
Това бе майтап, нали :razz:
velsi - Почетен майстор
Не, защо да е майтап. Това е моето мнение. Пък и доста съм чувал за този страничен ефект с миризмите.
s.chakarov - напреднал
засмуква си съвсем нормално,даже мога да кажа много добре. Притесняваме единстено факта дали няма да има проблем с аспиратора !?!?!?! Наплашехаме..... ти си луд,как в комина,нали има по нагоре печки......пушилки......
  • 1
  • 2

Тема "аспиратор ?!?!?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: