• 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
на Emmeti е моят контактен термостат.
romanpm - майстор
:party: ЧНГ Здраве и късмет ! Ох , и моя е CEWAL извадих ампулата и я пъхнах с контактна паста , но въпреки това тоя интервал не ми харесва , да не направи беля и ще ходя до моите градски от Интиел че тук е и по-евтино да видя за електронни :)
naskov - майстор
Ako искате хубав и точен термостат- модел В2000 на PRODIGY. Струва около 20-25лв. Електронните на Стил електроникс с изнесен датчик също са добри и на същата цена
romanpm - майстор
naskov написа:
Ako искате хубав и точен термостат- модел В2000 на PRODIGY. Струва около 20-25лв. Електронните на Стил електроникс с изнесен датчик също са добри и на същата цена

:) А как ги сравняваш с тия на Интиел , те добри ли са , могат ли да се монтират на тръба че нямам място :?

Прикачен файл

DSCF3123.jpg
До тук стигнах и то на бързо че купона наближаваше, сега вече по-спокойно
DSCF3123.jpg (65.97 KиБ) Видяна 7510 пъти
filmatoplo - майстор
на Интиел е точен , за др не знам . Датчика е добре да се вкара в потопена бронзова гилза за по добър контакт с течноста като тази на термометрите , но ако не може допрете датчика външно до тръба и омотайте с тиксо и изолация да не се влияе от външната температура . Голяма измишльотина : браво :supz: Поморийския се казва ТR-6 .
kaishew - специалист
Да покажа и аз как съм решил проблема преди 12 год. и все още работи безоотказно, като температурния интервал е 20оС и мога да го регулирам.Не всякога сложното е най-вярно.

Прикачен файл

Picture 092-1.jpg
Picture 092-1.jpg (252.49 KиБ) Видяна 7454 пъти
kaishew - специалист
Малко първобитно изглежда но е мислено и правено в далечната 1997 год.
filmatoplo - майстор
Супер, трябва да се патентова.
илко илиев - специалист
аз съм си сложил точно до камината нормално отворен термоконтакт от пералня вятка който съм го вързал за тръбата с две свински опашки и ми включва помпата на около 50-55гр.когато падне под тая температура я изключва....това го купих преди 3г. но от тоя магазин дето го купих не могат да ми доставят вече-а струваше5лв. незнам как се качват снимки иначе ще ви го снимам и ще го видите
илко илиев - специалист
това е термоконтакта
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29

Тема "ще правя локално парно" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: