Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
escutcheon - специалист
А колко бързо лепне прах по грунда- изрично пише да се покрие не по късно от 90 минути от полагането ( грунда на Марисан) :lol:
solo5 - майстор
малиии :lepra:
я напиши кой грунд на Деко е нитроцелулозен, да не е оня розовия :?
silllveto - Майсторица
Добре де, преди да си купите нещо, не четете ли кво купувате. Или поне преди да го използвете :?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Амииии добих впечатление, че 98% от хората са неинформирани.
eurogas - специалист
Въпросния грунд е прозрачен и мирише на ацетон, при нормални условия не може да го сбъркаш, само че когато се бърза се правят най-левашките грешки.

А бригадата беше от двама абсолютно некъдърни турци, работещи в голяма фирма и временно избягали в отпуск за да поработят на частно, ама толкова бяха зле че се учудвам как изобщо успяха да завършат две стени, после изчезнаха и не ги видях повече.

Вината е изцяло моя, но това беше първата ми топлоизолация в живота, нищо не знаех и не разбирах, сега ми е смешно, трябваше да им снимам физиономиите, гледаха кривата стена като индианци пишеща машина ! :) :)
solo5 - майстор
eurogas написа:
ама толкова бяха зле че се учудвам как изобщо успяха да завършат две стени, после изчезнаха и не ги видях повече.
да не би да изчезнаха преди да им платиш :?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
eurogas написа:

Вината е изцяло моя, но това беше първата ми топлоизолация в живота, нищо не знаех и не разбирах, сега ми е смешно...:) :)
Е това е и късмет и най-правилният подход!
Наздраве!
eurogas - специалист
Абсурд, все пак сме в БГ, ако някой има случай да му е избягал майстор без да е взел пари, моля да сподели опита си.

Другия вариант е по-вероятен, да вземе предплата и да изчезне, какви артисти съм наемал, мога да напиша книга-строителен хумор.

Най-големия образ се представи за плочкаря на Бойко Борисов, машината за рязане му била подарък от него, за три дни наряза няколко квадрата плочки, чист брак, нещо не му харесвали, и ги отделя на една камара.

После като взе да лепи плочките по стъпалата на стълбището, стана едно криво, ама много криво във всички посоки, все едно сам съм ги лепил с лявата ръка.

Изгоних го и позвъних на племеника на г-н Борисов и се оказа че въпросния майстор Илия, наистина им е лепил плочки в Банкя, само дето и там се е изложил, унищожил е доста скъпи плочки.

Точните му думи бяха...може да ти свърши работа ама трябва постоянно да му седиш на главата и като сбърка да му се караш ?

Та се успокоих че щом бат Бойко се е подвел от приказките на самозвания майстор и се е доверил, значи не е обидно и аз да сгреша ? :) :) :)
Последна промяна от eurogas на съб яну 03, 2009 6:04 pm, променено общо 2 пъти.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Аз аз аз аз ! Майсторът който си отиде обиден, че не харесах СТИЛА с който лепи плочките. Толкоз бе обиден, че не стана дума за пари.
silllveto - Майсторица
При нас пък дойдоха бригада цигани с претенции за майсторски надници. Аз ги учих да правят бигли, те се учиха, да зидат, пращахме на единя жената на зъболекар, другият пък ни донесе бълхи. След половин крива стена (с корем) зачезнаха. После една нощ се промъкнаха да си вземат парцалките, само :?

Тема "Малко смях, или как един грунд може да ви съсипе труда ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: