Нагледен пример за БГ форум.Един пита,друг се опитва да му помогне,а трети се присмива на незнанието на питащият. 

пет сеп 24, 2021 1:19 pmДимитър Димов написа: Нагледен пример за БГ форум.Един пита,друг се опитва да му помогне,а трети се присмива на незнанието на питащият.Това не е нищо. Аз съм свикнал.![]()
пет сеп 24, 2021 12:10 pmccvetanov95 написа: Бяхме свързали подовото след радиатор 200х600 но нещо не се получи. Като палиме камината радиатора се топли половината и не може повече, до подовото не стигаше топла вода въобще. Сега ако сложа някъде по малък радиатор 120х60 и ако пак не стане ...Те са 5 кВт, ама на едни други температури и с един дебит дето не можеш го докара с нормална помпа.
Ще ми бъдат достатъчни 16 kw на водната риза така ли? Защото още като бях купил радиаторите в магазина ми казаха че са 5 kw един.
Благодаря![]()
пет сеп 24, 2021 1:19 pmДимитър Димов написа: Нагледен пример за БГ форум.Един пита,друг се опитва да му помогне,а трети се присмива на незнанието на питащият.Четвърти пък е решил да трупа мнения с безсмислени постове![]()
speka_rs написа: Тръбата 20 мм ППР има някаква максимум и предполагам че със радиатор 2000х600 го достигате и не остава нищо за подовото.Г-н Професоре,
пет сеп 24, 2021 6:37 pmLazarGanev написа: Г-н Професоре,Lazar-e да те предупредя, че си имам потребителско име във форума и всички други епитети ги приемам като обида.
пет сеп 24, 2021 7:01 pmspeka_rs написа:Жегва ли те? Извинявай! А като даваш подвеждаща (лъжлива) информация на хора, които ти вярват, пука ли ти? Виждам, че не. Ако беше само конкретния пример, нямаше да се обаждам изобщо, повярвай ми!пет сеп 24, 2021 6:37 pmLazarGanev написа: Г-н Професоре,Lazar-e да те предупредя, че си имам потребителско име във форума и всички други епитети ги приемам като обида.
пет сеп 24, 2021 7:01 pmspeka_rs написа:Не съм писал защото съм много невеж в материята и ме е срам вечепет сеп 24, 2021 6:37 pmLazarGanev написа: Г-н Професоре,Lazar-e да те предупредя, че си имам потребителско име във форума и всички други епитети ги приемам като обида.
пет сеп 24, 2021 7:23 pmLazarGanev написа: Жегва ли те? Извинявай! А като даваш подвеждаща (лъжлива) информация на хора, които ти вярват, пука ли ти? Виждам, че не. Ако беше само конкретния пример, нямаше да се обаждам изобщо, повярвай ми!Лазаре, жегва ме не това, че казваш неща за моето не знание, а това че обиждаш - не ти подхожда на годините най - малко.
пет сеп 24, 2021 6:37 pmLazarGanev написа:Не харесвам максималните стойности и граници!
максимумът на тази тръба е такъв, че освен мощността на радиатора (3кВт, а не 5), остават още 10кВт свободни.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: