• 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Здравейте, първо да уточня , че до сега съм се отплавал само на климатици, и едно време с камина но без водна риза и т.н .. та напълно невеж съм в това отношение...

И така имам камина на марели системс 24 кв , опитвам се да отплявам етаж от къща ( без изолация ) смена дограма навсякъде с 5 радиатора съм ( един малък в банята с 3 "ребра" 1 със 6 и станалите 3 с по 16 ако има значение) . та камина работи 24/7 температурата на водата е на 70 градуса и в стаите е не повече от 21 градуса .. квота и да правя не мога за вдигна повече попмата е на 1 ва степен ( пробвах ги всички не усетих разлика ) пелетите си вървят на 24ч 30 кг някой може ли да сподели идея мнение какво да видя или да търся като проблем имам и стаен термостат и повече от 21 не става .. пелетите са Клас А1 100% бор ;калоричност 5.2 kWh ;влага 6% ; пепел 0,5-0,9%
ср дек 19, 2018 10:53 amdbgpafo написа:
пет дек 07, 2018 5:14 pmlubo1981 написа:
Здравейте,
Ако някой има нужда от сервизните документи за "монтажници" на Голден файър от сайта им, тъй като са защитени с парола, може да ми пише - l.nedyalkov@abv.bg
dbg_pafo@abv.bg :partyman:
Nicos_@abv.bg
Здравейте пичове помагайте,закупих камина марели систем със тъчскриин и е самопочистваща закупих я 2020г. предлагат я в мировяне на голдан фаяр те се правят и двете в благоев град в симитлий. Виждам че разбирате ако може някой да каже как да я направя икономична че така както вървят нещатата за 6.7 часа работа си лапка1 чувал пелети. Благодаря предварително.
Колега,моля прати ми ги и на мен-fakirchetoo1@gmail.com благодаря
ср сеп 29, 2021 9:13 pmfakira1234 написа:
Колега ако може прати ми ги и на мен че не мога да я настроя и моята
Димитър Димов - специалист
ср сеп 29, 2021 9:42 pmRDN83 написа:
ср сеп 29, 2021 9:13 pmfakira1234 написа:
Не разбрах на вас двата кой какво да ви прати.Единият се е регистрирал и след написването на две мнения не е влязъл повече тук ,а другият от 2г. и половина не се е показвал.Всичко това е написано с най-добри чувства и да имате едно на ум че най-вероятно няма да ви се отговори на молбата.

velovvladimir14@gmail.com
Здравейте! На някоя от по-задните страници един колега беше обяснил относно сервизната документация за монтажници - отивате си на сайта на Golden Fire, от там избирате Поддръжка->Инструкции->Вземи инструкции от ТУК, отивате в секция "05. Монтажници", избирате си необходимият Ви файл (въпреки че пише "Печки", всъщност се отнася за камини, поне така ми изглежда), и го сваляте. Формата на файла е rar, и можете да го отворите, за да видите какво има вътре - вече ако се опитате да отворите и/или да разархивирате файл, ще Ви пита за парола - която е от 1 до 9.

Пиша го това, понеже все още си е актуален начин човек да се сдобие с въпросните инструкции - предполагам, че ще има още хора, търсещи подобна информация... особено като се вземе предвид програмата за подмяна на отоплителните уреди! Чрез която впрочем и аз се сдобих с камина Марели 25kW, но да видим кога ще я вържат - че и там е един филм :datz:
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22

Тема "Настройки на пелетна камина GOLDEN FIRE 24GF???" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: