• 1
  • 2
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Фитилчо - майстор
filmatoplo написа:
Направи сам със Шурето или Баджо -става не е проблем , :wink: .
Или с Вуйката .. :lol:

Сетих се сега, щото един докато си взема кафето ми каза: - чЕки Вуйче, да си земем кафето

:lol:
n.ganev - майстор
LazarGanev написа:
Разбира се, че е неправилен. За "направи сам" иди-доди, ама фирма да направи такъв монтаж е голяма излагация за мен, виждал съм. Но пък да сложи такава снимка в сайта си означава, че всички във фирмата са такива некадърници, щом никой не е забелязал гафа :)
+10
Това на снимката са ъглови термовентили които както написа Филма са за монтаж когато тръбите излизат от стената. За този случай си има аксиални и двойноъглови / при някои търговци се водят като триосни, XYZ и т.н. /
А като гледам снимката ако през джама проникне слънчице обитателите на помещението трябва да стоят между саксийките Баси фирмата :lol: :lol: :lol:
Shift - специалист
Здравейте! Поръчах при монтажа две еднакви термоглави,а гледам стоят по различен начин.Гледайки стрелките на тях, почти съм сигурен че еднта е със сбъркан монтаж /първата снимка/. Проблем ли е да я развия и просто да я сложа като втората /правилната според мен/.

Сбъркана? :
Прикачен файл:
обърнат.jpg

Правилна? :
Прикачен файл:
правилен.jpg
filmatoplo - майстор
По принцип има и двата показани монтажа .Защо са объркали не знам .На 90% ползвам монтаж като застана срещу радиатора ,термоглавата сочи на страни .Така няма какво да се обърка ако при монтаж - жената каже ,че иска тръбите да идват от стената ,въпреки ,че мъжа е поискал да идват от пода . :wink:
LazarGanev - "Велик майстор"
Ми то си има посока, ама кой да гледа :wink:
Shift - специалист
Обърнах го първия като втория ,стрелката вече сочи входяща вода през термоглавата към радиатора. Проблемът ми сега е, че черната отметка за позицията на цифрите мина отдолу и не я виждам. Как се завърта термоглавата в основата си на 180 градуса? Гайката в основата й ли се отхлабва?
Благодаря!
  • 1
  • 2

Тема "Положение на монтаж на термоглави." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: