пон окт 18, 2021 12:02 ambatpetio написа: ....АКО ИМО МЕРАКЛИИ ЩЕ МУ ПРОДАМ ЦЯЛАТА ЛИНИЯ И НЕКА ПРАВИ ТОЙ ПЕЛЕТИ...ЮлианВ, взимай машините и карай по твоите сметки![]()

batpetio,

пон окт 18, 2021 12:02 ambatpetio написа: ....АКО ИМО МЕРАКЛИИ ЩЕ МУ ПРОДАМ ЦЯЛАТА ЛИНИЯ И НЕКА ПРАВИ ТОЙ ПЕЛЕТИ...ЮлианВ, взимай машините и карай по твоите сметки![]()
пон окт 18, 2021 12:09 amLazarGanev написа:Да, стандартното. Продължава се с квалификациите. Много знаете Вие, кой има топки и кой няма.пон окт 18, 2021 12:02 ambatpetio написа: ....АКО ИМО МЕРАКЛИИ ЩЕ МУ ПРОДАМ ЦЯЛАТА ЛИНИЯ И НЕКА ПРАВИ ТОЙ ПЕЛЕТИ...ЮлианВ, взимай машините и карай по твоите сметки![]()
batpetio,! Философи винаги е имало в изобилие, но малко хора имат топки да се захванат с производство!
пон окт 18, 2021 5:33 amЮлианВ написа: Продължава се с квалификациите. Много знаете Вие, кой има топки и кой няма.Говорех по принцип, нямах предвид теб, ти сам се припознаваш! Възхищавам се на хора, които на днешно време се захващат с производство, защото знам колко е трудно. В същото около тях е пълно с клакьори, които с калкулатора да им изчисляват печалбите. Аз също страдам от липсата на пелети и от високите им цени, бизнесът ми е в колапс, но са ми смешни конспиративните теории, че някакви си мошеници слушали нареждане от някакви вождове да стоят и да не произвеждат, а само да плащат заплати, осигуровки, наеми, кредити...
пон окт 18, 2021 12:02 ambatpetio написа: Интересно стана в тая тема,от какви пелети да купим станахме разбирачи от производството им...Преди 5 годи в оная люта зима цената беше 500лв. на тон,ако си спомняте и нямаше,ЯДОСАХ СЕ МНОГО и вкарах не малко пари в това производство...сериала започна,3 години ми отне да вкарам машините в режим,косата ми побеля окапа от нерви,в един момент се получиха,цяла наука е това... разбирачи..отпадък от гатери,от резачки разни ШЛАКАААААА....кора,капаци ШЛАКААА...Така нататък тънкости магии ,некадърни работници,тешки аварии и успях.НО,ТОК 500-560ЛВ. СЕГА ДЪРВА 4 КУБИКА ЗА ТОН ПРИ ВЛАГА35% ПАДНАЛА МАСА ЦЕНА 80-100 ЗА КУБИК+70-80 ТОК+НАДНИК 40-45ЛВ.+КОНСУМАТИВИ 12-20ЛВ.И ДА ПОСМЯТАМЕ..80*4=320+90(два надника) 410+65лв.ток 470лв,това е проста сметка +-10-15% знаещиОт многото проблеми и вероятно много нови знания си забравил да пишеш....не че аз пиша по правилата ма твоето съвсем не се чете бе човек...а би било интересно...
,ПОЛИТИКА ИМА ДАЛАВЕРА МОРЕ ОТ ЛЮБОВ КЪМ ТОКО ПРОДАВАЧИТЕ,ЗЕЛЕНО,ЗЕЛЕНО ДА Е ЕНЕРГИЯТА,ДА ЖИВЕЕ СТУДЕНИЯ РЕЗЕРВ ...ТОВА Е ГРОЗНА И ВЛЮБЧЛИВА ИСТИНА....МНОГО РАЗМИЛИ СЕ ВЪРТЯТ ,СОЛАРИ СЕ СТРОЯТ В НЕ СВЯТ,САМО РАЙЧО ДА Е НА НЕБЕТО ЕДНО ДРЪВЧЕ НА СЕ ЗАСЯ САМО РЕЖИМ И ИЗНАСЯМЕ В НЕСВЯСТ...НО МАЙ ПРЕКАЛИХ МАЛКО...ИМА ЕДНА ПЕСЕН НА ЕМИЛ ДИМИТРОВ ИСТИНО СЕ КАЗВА ТЯ,ПОЗДРАВЯВАМ ВИ....АКО ИМО МЕРАКЛИИ ЩЕ МУ ПРОДАМ ЦЯЛАТА ЛИНИЯ И НЕКА ПРАВИ ТОЙ ПЕЛЕТИ...![]()
пон окт 18, 2021 7:32 amLazarGanev написа:Ето това вече е простотия.пон окт 18, 2021 5:33 amЮлианВ написа: Продължава се с квалификациите. Много знаете Вие, кой има топки и кой няма.Говорех по принцип, нямах предвид теб, ти сам се припознаваш! Възхищавам се на хора, които на днешно време се захващат с производство, защото знам колко е трудно. В същото около тях е пълно с клакьори, които с калкулатора да им изчисляват печалбите. Аз също страдам от липсата на пелети и от високите им цени, бизнесът ми е в колапс, но са ми смешни конспиративните теории, че някакви си мошеници слушали нареждане от някакви вождове да стоят и да не произвеждат, а само да плащат заплати, осигуровки, наеми, кредити.... И то не само някои, а всички големи производители! Ама някой малък се бил опълчил на тоя заговор и продължавал да си произвежда пелети от капаци на трупи, които другите изхвърлят!
![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: