• 1
  • 2
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
чет окт 21, 2021 9:56 amnelina_london написа:
Щом има тераса,тогава вариантът отново е К-бяло-К.В такъв случай краят на август и септември,слънцето огрява част от прозореца,но лично според мен,шест месеца слънчеви печалби зимата,биха пренебрегнати 1,5 м.климатик лятото.
Имайте впредвид,че фирмите се опъват при посочата комбинация.Няколко приятелки в момента,обикалят Софийските фарми и масово ги убеждават,да сложат 4С-бяло-К,дори на северните прозорци.Просто ,им покажете,че сте информиран и поискате,Сейнт Гобейн,Главър бел или Гардиън стъкла.
А какво мислите относно главният ми въпрос, а именно м/у кой от двата вида профил да изберем.?
nelina_london - специалист
И аз бих казала Саламандър,заради обкова,но не съм производител на дограма и единствено на база мнения съм стигнала до Мако и Рото.Това не означава,че няма други хубави,а че нямам необходимата събрана изцяло положителна информация за тях.Обърнете внимание и на дебелината на желязото в профила,защото предполагам,че южните ви прозорци няма да са малки,а и ще имате отваряеми врати там.
Като цяло,колкото по-малко делители има прозореца(по-големи остъклявания) ,толкова е по-енергоефективен .
  • 1
  • 2

Тема "Дограма Salamander или Deceuninck" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: