• 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 29
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
horhef - помощник
Аз съм от София и доставчици има....... но не ми се дават 4000лв депозит
LazarGanev - "Велик майстор"
Ами батерията от бутилки струва 8000 - значи делите фифти-фифти. Плюс това тези пари са депозит - после, като дойде тръбата си ги взимаш. Ще ти трябват и още около 1500лв за табло с регулатори и разходомер, което си остава твое.
horhef - помощник
Както и да е този варянт не ме устройва. Ако някой знае как става за бутилките сам да си ги зареждам да казва
pipbel - майстор
Това рекуператорче какво представлява?
Според мен в помещение с печка трябва да има добра вентилация.
2v6
Ми точно това прави - вентилира, вкарва свеж въздух,но затоплен и изкарва застоялия от стаята.
Виж тука :
http://www.napravisam.bg/forum/viewtopi ... 24&start=0
2v6 - майстор
horhef написа:
Както и да е този варянт не ме устройва. Ако някой знае как става за бутилките сам да си ги зареждам да казва
Как така сам ще ги зареждаш - на газ-станция за автомобили ли мислиш да ходиш?
Каква е цената на газа да ти го докарват в къщи компресиран?
horhef - помощник
2v6 написа:
horhef написа:
Как така сам ще ги зареждаш - на газ-станция за автомобили ли мислиш да ходиш?
Каква е цената на газа да ти го докарват в къщи компресиран?
Точно това е идеята. Имам ремарке на което да сложа укрепени бутилки 2-3 от там ги зареждам като автомобили на някоя метанстанция. А иначе освен, че искат доста голям депозит цената на тези доставчици е с 30% по-висока
А бе човек,
- първо няма да те зареждат, защото нямат право
- второ - какво мислиш ще ги правиш тези 250 атмосфери, като котелът ти работи с 0.02?
- трето - има още толкова подробности, че свят ще ти се завие
- четвърто ..., ама няма смисъл да спорим, ама работата не е ори, мели, яж""
horhef - помощник
Айде само без такива "абе човек" Първо затова питам някой дали знае ВЪЗМОЖНО ЛИ Е как стоят нещата и така нататък. Аз ако бях решил нямаше да питам а направо щях да го направя. И съм сигурен, че по наште метанстации винаги ще ми напълнят бутилките, без проблеми независимо дали е разрешено или не. А по въпроса за налягането си има също решения. За другите подробности от който ще ми се завие свят ако можеш кажи ако не замълчи! Аман от професори който знаят да плюват само
Благодаря, нямам повече въпроси! - казваше един журналист едно време. Професорът ще замълчи този път, пък ти иди си пълни бутилките!
2v6 - майстор
horhef написа:
...Имам ремарке на което да сложа укрепени бутилки 2-3 от там ги зареждам като автомобили на някоя метанстанция. А иначе освен, че искат доста голям депозит цената на тези доставчици е с 30% по-висока
А в лева за кило би ли казал каква е?
На газстанциите е около 1.5 лв/кг. Пропан-бутана в момента е приблизително толкова, но бутилките са доста по-леки и ще ти държи повече котела с едно зареждане.
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 29

Тема "Отопление на газ-изгодно ли е?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: