• 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 58
Всички имаме коли, нали ?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
чет окт 28, 2021 1:26 pmmiroki написа:
Може да е много неща, от втулки на окачването торсиона (задния мост) или (тип селенови) до втулки (вложки/гумички ) на клапаните.
При смяна на ангренажа има едни капачки на валовете, може за тях да става дума.
Но много километри.
На водна помпа и клапани ми мирише. Е, на колко км да е стогодишнакола. Не всички ги държат в гаража стари баби :sad: :|
ky-kyy - майстор
Ся, що изпадаш в подробности....Сменил човека туй-онуй и ти ще смениш нещичко...Такъв е живота :)
kr1100 - майстор
Да не са втулките ризи на цилиндрите / офф не знам дали този моделл Ренде е с ризи :? / Ако е това е много добре - поне двигателя е ремонтиран
Наври се отдолу и стисни маншоните на дългите "накрайници" на хидравличната Лейка. Ако има масло - лошо отива се на едни 400 + лева
Лейка 2 ра ръйа 140-190 лв.
Рециклиране 120 лв монтаж/демонтаж, 180 лв рециклиране + 2 хоколо 25 лв за маншоните + поне 1,5 л хидр. течност по 16-19 лв/л. + 40-50 лв. рег. на предница и ....
kr1100 - майстор
чет окт 28, 2021 2:23 pmn_a написа:
....На водна помпа.. :|
Водна помпа никой вече не си играе да разглобява и ремонтира след като има като резервна част цяла помпа или капак с остта,фибъра и
турбината
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
чет окт 28, 2021 6:43 pmkr1100 написа:
Наври се отдолу и стисни маншоните на дългите "накрайници" на хидравличната Лейка. Ако има масло - лошо отива се на едни 400 + лева
За какво става дума?
ky-kyy - майстор
Како, преди десетина години, обикаляхме със сестрата и зетя да купуваме коли. Зетя спец, навира се отдоло, гледа с лупа, а някои чаркове с микроскоп чак....А сестричката си търсеше "розава кола". Първата която видя я купи и още я кара с кеф - фиатче чинкуаченто...Оназ преглежданата, "фърли верига", още докато я прибираше, та го дърпах...Та...ти си знаеш, де :)
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
чет окт 28, 2021 8:14 pmky-kyy написа:
Како, преди десетина години, обикаляхме със сестрата и зетя да купуваме коли. Зетя спец, навира се отдоло, гледа с лупа, а някои чаркове с микроскоп чак....А сестричката си търсеше "розава кола". Първата която видя я купи и още я кара с кеф - фиатче чинкуаченто...Оназ преглежданата, "фърли верига", още докато я прибираше, та го дърпах...Та...ти си знаеш, де :)
ПитАх те на кое казваш Лейка, ма нейсе
За късметя и аз го знам :-) чинкуечентото бива само бръмбарско зелено, кажи, че на каката колицата е металик розавко, да ми се напълни сърцето
ky-kyy - майстор
чет окт 28, 2021 8:23 pmn_a написа:

ПитАх те на кое казваш Лейка, ма нейсе
За късметя и аз го знам :-) чинкуечентото бива само бръмбарско зелено, кажи, че на каката колицата е металик розавко, да ми се напълни сърцето
То май всичките бои металик ги водят.....Розовка с жълти патешки плавници( онез хипарските ) И най-готиното е, че има теглич :lol: Не зная дали ще помръдне, ако и се закачи ремарке, ама си има :supz:

ПП Аз не съм с лейката, наливам с фуния :lol: :lol:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
чет окт 28, 2021 8:28 pmky-kyy написа:
ПП Аз не съм с лейката, наливам с фуния :lol: :lol:
Ха-ха, виждам първата буква и обърквам човека :-) :-)
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 58

Тема "RENAULT SCENIC" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: