Най - вълнуващия въпрос зимно време.
brum - майстор
Бих намерил някой с този "дефицитен" инструмент да смени цялото парче. Няма такова нещо като дефицитен инструмент. Има ли търсене има и предлагане.

С лепене ще е от днес до утре. Особено със силикон, бишоп и други подобни. Първо, че е под налягане (макар и не голямо) и второ, че водата е топла.

Нека някой от хората дето се е занимавал или се занимава с изграждане на такива инсталации да каже как се прави. На мен са ми до тук познанията :) .
ESPACE - майстор
Отдавна преса за Pex тръба не е "дефицитен" инструмент. Иначе както е изкъртено се реже муфата и се слага ново парче тръба(качествена) :)
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
нед окт 31, 2021 12:51 pmmterzieva написа:
Уф,голям съм лаик. ...
Град/село, къде сте, може добра душа директно да помогне.
Фронтална (отпред) снимка на изровеното съкровище?

п.с. не ми се вижда трудно да се върже, въпреки дефицитът на майстори
LazarGanev - "Велик майстор"
нед окт 31, 2021 5:55 pmn_a написа:
нед окт 31, 2021 12:51 pmmterzieva написа:
Уф,голям съм лаик. ...
Град/село, къде сте, може добра душа директно да помогне.
Фронтална (отпред) снимка на изровеното съкровище?
Снимка в профил и анфас на юзърката също може да помогне, а най-добре селфи с проблемния участък :wink:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
нед окт 31, 2021 6:08 pmLazarGanev написа:

Снимка в профил и анфас на юзърката също може да помогне, а най-добре селфи с проблемния участък :wink:
Е, ти си по-деликатен от мен
:drinkers:
LazarGanev - "Велик майстор"
Деликатността ми е от дяда! :wink:
mterzieva - напреднал
Благодаря, за мненията. Значи ще трябва да кандардисам някой майстор, ама не със селфи :-D. Дано някой да се съгласи да си губи времето за такава дреболия.Но приключвам мазането със силикона-на опаковката пише, че контактува добре с алуминий и е термоустойчив, но честно казано и аз се съмнявам в дълготрайността на подобно решение. Щом не става, не става, няма само да измазвам и слагам плочки и после да ги къртим :-D . И моля ви, не се бъзикайте с пола ми. То от много майстори взех да си правя нещата сама, защото има една категория, които само гледат да претупат работата, а после са неоткриваеми. И как тогава да не повикам неволята :lol:
Някой може ли да пусне линк за въпросния инструмент, да видя аз, за какво става дума :?
mterzieva - напреднал
Намерих я тази преса. Скъпичка е. Благодаря, ако успея да намеря под наем, може тези които разбират, да споделят как точно се ползва :lol:
krasi92 - майстор
Това за Кюстендил ли става въпрос

Тема "Теч от локална отоплителна система" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: