пон ное 01, 2021 8:17 amStefanNikolov написа: Имате ли опит с ниско налягане под 1 бар? Кпд-то ще намалее ли на отоплителната системаНиколов, истината е че прочетох темата на бегом, та може и да съм пропуснал тънкия момент, но все таки ще попитам. Кой, който и да е той, от всичките изброени в #1 юнаци - инсталатори, странични инженери, инженер-съгледвачи и т.н. е присъствал на ПЪРВАТА СТУДЕНА и ПЪРВАТА ТОПЛА ПРОБА на въпросната отоплителна система, че вече и аз не знам какво да си мисля? При тези последователни проби, тогава, инсталацията как се представи, проблемът имаше ли го?
пон ное 01, 2021 10:21 amКумчо Вълчо написа:Фирмата изпълнител, но пуснаха камината и ми казаха че е въздух който трябва да излезе и след 10 дни обезвъздушаване от моя и от тяхна страна започнаха да вдигат рамене и да казваш че не знаят от какво се получава и че гаранцията не го покрива тъй като системата не тече от никъде. Но дори да си заплатя ремонт не знаят какъв е проблема. Фирмата е с добра визитка в Пазарджик и околността.пон ное 01, 2021 8:17 amStefanNikolov написа: Имате ли опит с ниско налягане под 1 бар? Кпд-то ще намалее ли на отоплителната системаНиколов, истината е че прочетох темата на бегом, та може и да съм пропуснал тънкия момент, но все таки ще попитам. Кой, който и да е той, от всичките изброени в #1 юнаци - инсталатори, странични инженери, инженер-съгледвачи и т.н. е присъствал на ПЪРВАТА СТУДЕНА и ПЪРВАТА ТОПЛА ПРОБА на въпросната отоплителна система, че вече и аз не знам какво да си мисля? При тези последователни проби, тогава, инсталацията как се представи, проблемът имаше ли го?