• 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 58
Всички имаме коли, нали ?
ky-kyy - майстор
пон ное 01, 2021 8:39 pmn_a написа:

:-) Човекът се обади снощи, че пълномощно от съпругата чак вторник-сряда.. аз пък му казах, че много се колебая и съм към отказ заради хорските приказки... та Тоз проект леко заеван е на изчакване
И е факт, че коли няма и надуват цени - някаквиабсолютни трошляци .. че то да не фърлям фиестата, ми да пусна трупа ѝ за продан, а
Поне 3500 и искай на фиестата :supz:
ky-kyy - майстор
пон ное 01, 2021 8:40 pmvlax написа:

ПП Малките псуват ли още или порастнаха вече. :)
Само на роднини от женски пол псуват, което ме прави горд :)
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
пон ное 01, 2021 8:42 pmky-kyy написа:
Поне 3500 и искай на фиестата :supz:
За 350 я давам ве
ky-kyy - майстор
пон ное 01, 2021 8:49 pmn_a написа:

За 350 я давам ве
Най трудно, се продават коли за 350 лева. Ще ти свалят цената и най-много 120 лева да вземеш, като прехвърлянето ще е на твоя сметка...А искаш ли и 3500, с два дена пазарлъци, ще стиснете ръце на 3445 лева. Слушай кукуту и милионерка ще станеш :)
kr1100 - майстор
пон ное 01, 2021 7:17 pmMamaMy написа:

Chassis Type: 7M - VW Sharan (1996 > 2010)
Дори корите на вратите са картонени от вътре. Все едно гледам жигулката от едно време.
до 2000 7Н8, после 7М9, 7М6..

А за вратите при бурен вятър дръж вратата и за ламарината. Ако е за дръжката се кърти картона - сменях пр. дясна кора.
Решетки за говоритело от Елимекс - метални с кръгли отворчета и черен салам силикон - перфектно стават.
П.П. Пластмасовите черни държачи за щипките по вратите ще започнат да се разлепват от картона, ако още не са. Лепени са с някакво топло лепило за картона и от старост картона се прокъсва горния слой с лепеното. Черен салам PU за стъклопакети втрши чудеса - става по-здраво от оргиналното.
Последна промяна от kr1100 на вт ное 02, 2021 5:15 pm, променено общо 1 път.
MamaMy - майстор
И Трабант съм карал, но и той беше по-здрав и надежден
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Трабанти съм мяркала, но вартбург не, защо така?
preslav - майстор
Защото вареният бук е "варел за петима селянина с кокошките", а напоследък нито селяни, нито кокошки се мяркат наоколо.
kr1100 - майстор
вт ное 02, 2021 4:28 pmn_a написа:
Трабанти съм мяркала, но вартбург не, защо така?
До миналата година покрай марширута за разходка имаше 1 комби и до него 1 Гол2 . Остана само Гол ия :? На външен вид беше ОК Варбурга.
А някъде началото на август мернах Варбург 1,3 в движение, докато извадя тАлафона за снимка и охлюва се шмугна :-D

@ Каката - огледай се за накоя ВАршачка или Победа .Ръждата не е опастна за тях Имат дебела бронировка и са много надеждни коли. Има цели 3 скорости а напред , големи гуми и носят много товар . Но нещо екземплярите в нета са на висока цена.
Също и някой 2140 дефорсе. Части бол и евтини. Някои има и преправени на пикапи.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
вт ное 02, 2021 5:20 pmkr1100 написа:

@ Каката - огледай се за накоя ВАршачка или Победа.....
Приятел имаше колекция :-) Май я разпродаде. Това чудо вървеше с 60. Абсолютно равномерно
Легенди са това, че носи. С баща ми сме чупили листов ресор и пружини на Волга, от старите, ма без еленче. На царския плаж
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 58

Тема "RENAULT SCENIC" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: