имам следното питане скоро ми монтираха врати но не бях в къщи да ги погна направи ли за ми отворите или по точно те са стандартни за тях си

и размера от началото до средата на отвора е 4 см. бравата е обикновена не секретна е аз на тази врата искам да сложа секретна брава но имам следния проблем

и където да попитам в някои си железарски магазин бравите са секретни и са на отстояние 5 см.
но ако сложа такава и разширя отвора след това дръжките които съм си избрал и се виждат на снимката няма как а покрият дупката
, ако пък си сложа има някакви брави балконски те са не на 5 см а на 3 см отстояние което отново не ме устройва , така че ако някои знае от къде мога да си купя брави дали някои фирми които се занимават с интериорни врати няма да имат ? тай като тази фирма от която аз сложих казаха че не предлагат секретни брави което направо ме разби 

и размера от началото до средата на отвора е 4 см. бравата е обикновена не секретна е аз на тази врата искам да сложа секретна брава но имам следния проблем

и където да попитам в някои си железарски магазин бравите са секретни и са на отстояние 5 см.