чет ное 04, 2021 9:44 pmn_a написа:Пасат Б4 до 96г вкл. комби, с 2 л двигатели, 8 клапана 115 к.с.,мултипойнт - 4 дюзи с разделно впръскване, пластмасови смукателни колектори и газови инжекциони.чет ное 04, 2021 6:22 pmkr1100 написа:Аз съм лаик, бре, като ми пишеш тъй закодирано, нищо не мога да разбера
Ако изровиш ПасТ Б4 коНби с 2л двигател ADY,редкия AGG скачай.
Смешко, аз не търся модел кола. Търся евтина, икономична, голямшка, здрава... тия неща. Каквато ще да е като марка. Питам тук за колите, които съм харесала, не споменавам таралясниците, които веднага съм забравила![]()
просторни, надеждни с евтина и лесна поддръжка и части. маслен ф-р 7-8лв, въздушен 12-14, накрайник около и под 20 лв.Масло Лики мОли 10W40 47-50лв., свещи NGK/френски от Тех-Ко/ 3 полюсни по 8-9 лв всяка,с разделни фарове къси /дълги.
Много здрави и надеждни двигатели - нямат драми с горене на масло. Нямат проблеми и със скоростни кутии. Място за товарене много, на покрива има релинги /2 напречни релси и може да носиш дълги товари / пр. тръби, дъски, греди../
Е не са супер модерни като новите кенефи , но са надеждни.
Па , ако ти стиска и имаш парици скочи на 1 бензинов Шаран/ Алхамбра с 2л двигател ADY. до 2000г. Седиш удобно на високичко в кресло. Ако има късмет може предните седалки да са въртящи / на 180 гр/.
По скоро е Форд / Форд са отговаряли за интериора и външния вид, само двигателя е на VW, скоростна кутия, полуоски са на Форд.
П.П. До имението има 1 морга , а навън има паркирал 1 тъмно син Пасат комби / не знам с какъв двигател е.С излющен лак на предния капак. Моргаджията го кара отвреме навреме.
Мога да питам за цена и подробности като го видя.