Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Mcl - специалист
пет ное 05, 2021 11:32 pmradius написа:
Ами като не ти е ясно си трай, и не се бутай в друга лига.
Антон С. - специалист
съб ное 06, 2021 12:17 ambmahob написа:
пет ное 05, 2021 9:37 pmАнтон С. написа:
Много се кефя на хора които говорят на изуст без д апознават фактите :wink:
А аз се кефя на хора, които когато говорят, защитават приказките си с факти :wink:
Антон С. - специалист
съб ное 06, 2021 8:21 amfilmatoplo написа:
Като кажа Грейко на хората ,всеки пита -Китайска ли е ,не бе българска от Горна Оряховица.
Преди винаги питаха за Голденфайер,сега питат за Бурнит,явно тя им излиза като потърсят в Гугле - пелетна камина.И не се дърпайте от новото управление ,даже е и по добро.Само да подготвят инструкции за него ,че пращат старата книжка 😂.
Кажи де, кое му е по-добро на новото управление? Освен, че е тъч и датчика за димните му е на първия ход.
bmahob - майстор
съб ное 06, 2021 7:55 pmАнтон С. написа:
пет ное 05, 2021 9:37 pmАнтон С. написа:
Много се кефя на хора които говорят на изуст без д апознават фактите :wink:
А аз се кефя на хора, които когато говорят, защитават приказките си с факти :wink:
Ами виждал съм производствената има база, знам че просперират, изнасят, и сега ще почнат да правят конвектори и термопомпи май.....
Нямам никаква изгода от тях, не съм служител, а знаета с каква камина съм :wink: що грейко смениха управланието? И къв я тоя стаен термосат (или просто датчик з аТ на стаята)
Антон С. - специалист
съб ное 06, 2021 8:46 pmbmahob написа:
съб ное 06, 2021 7:55 pmАнтон С. написа:
Ами виждал съм производствената има база, знам че просперират, изнасят, и сега ще почнат да правят конвектори и термопомпи май.....
Нямам никаква изгода от тях, не съм служител, а знаета с каква камина съм :wink: що грейко смениха управланието? И къв я тоя стаен термосат (или просто датчик з аТ на стаята)
Това е друго. Признавам, не съм виждал и двете производствени бази, но виждам чии клиенти чакат, да не говорим за конвентори и ТП :)
И аз се чудя защо го смениха. Много съм доволен от Натурелското и ми е чудно, с какво новото е по-добро... Стайният термостат за камината струваше 100 лева, освен това да е подобрението :wink:
LazarGanev - "Велик майстор"
съб ное 06, 2021 8:46 pmbmahob написа:
що грейко смениха управланието?
Кой каза, че са го сменили? :cool:
Антон С. - специалист
съб окт 02, 2021 1:38 amLazarGanev написа:
Нищо и няма на камината с новото управление. От 3 години се разработва и изпробва и проблемите би трябвало да са изчистени. Докато за натурелското управление нямаше такова време и се налагаше в движение да се отстраняват недостатъци. Но пък сега всички са свикнали с него и малко хора се решават да рискуват с новото, а то може да се окаже по-добро или поне не по-лошо. Там разпознаването на огъня е с температурен датчик на първия ход (за по-голяма чувствителност), а не на фукса, като при натурелското.
Кои проблеми? Голяма част от ядовете с камината и управлението й, успяхме да ги изчистим тук, във форума. На принципът проба, грешка. Новото управление, кой ще го настройва :? Още 2-3 години опити ми се виждат множко. Новите потребители да споделят.

:-D
А бе не знам кои проблеми са изчистени във форума, но паралелно с натурелското беше разработвано и изпробвано в реални условия и друго управление, т.е. това, което за нас е ново, реално не е ново за Грейко, както и натурелското не е старо, защото се обновява постоянно (поне софтуерно). Кой ще го настройва ли? Тези, които имат права и задължения за това :wink:
Антон С. - специалист
съб ное 06, 2021 11:37 pmLazarGanev написа:
А бе не знам кои проблеми са изчистени във форума, но паралелно с натурелското беше разработвано и изпробвано в реални условия и друго управление, т.е. това, което за нас е ново, реално не е ново за Грейко, както и натурелското не е старо, защото се обновява постоянно (поне софтуерно). Кой ще го настройва ли? Тези, които имат права и задължения за това :wink:
Хм, права и задължения казваш.Съвсем се обърках. Да употребявам ли текущото Натурелско или не? Да не вземе да гръмне и после НЕ ВЛИЗА В ГАРАНЦИЯТА на новото, от то е по-различно? Не,че е в гаранция :-D Настройвам си камината сам, откакто я имам. Все още работи. Какво ще ни помогне новото управление се питам ?
Добре де, всяка кола се предлага с по няколко двигателя, няколко размера гуми, джанти по избор, мултимедиия и т.н. и клиентът си избира каквото му е кеф. Кое е странното една камина да се предлага с управление по избор?

Тема "Пелетна камина Грейко" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: