Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Антон С. - специалист
нед ное 07, 2021 12:16 amLazarGanev написа:
Добре де,
Странното е, че го сравняваш с кола, а не с ракетен двигател. Както и да е, говорим за разлики в управлението. Ако искате, споделете. Ние сме прости потребители и търсим удобство за нас. Аз лично харесвам камината и се боря да я донастроя. Мисля, че успявам, но може и да не съм прав :)
LazarGanev - "Велик майстор"
нед ное 07, 2021 12:28 amАнтон С. написа:
Странното е, че го сравняваш с кола, а не с ракетен двигател.
Колата и камината са потребителски стоки, а ракетния двигател не е :)
Антон С. - специалист
нед ное 07, 2021 12:35 amLazarGanev написа:
нед ное 07, 2021 12:28 amАнтон С. написа:
Странното е, че го сравняваш с кола, а не с ракетен двигател.
Колата и камината са потребителски стоки, а ракетния двигател не е :)
Да търся ли коментарите ти за въпросната камина? И за ракетният двигател? Мисля, че не е нужно :roll: Виж, майстор Лазаре, не споря, просто питам :wink: Кажи за новото управление нещо :)
Нека ми е зле на старото управление...

Прикачен файл

Screenshot_20211107-010856.jpg
LazarGanev - "Велик майстор"
Нещо Мозилата не ми дава да пиша от компа, та затова от телефона отговарям. Кой е казал, че ще ти е зле със старото управление? Напротив, вероятно дълго време ще е основно, но важното е, че има избор и ако се случат проблеми с доставките или с качеството на единия доставчик, веднага се засилват доставките от другия. Този принцип отдавна се ползва от производителите на газови котли имат си по двама алтернативни доставчика на помпи, газови вентили, вентилатори, димоотводи и какво ли още не...
Антон С. - специалист
Този принцип ми е ясен :) Аз за възможностите на управлението питах, ама явно няма да научим подробности. А защо не ги споделяте, не разбирам :?
Mcl - специалист
Тонка не се занимавай с нови управления, тъкмо си свикнал на старото. Сега трябва да учиш и новото, ще свърши живота на камината до тогава. :partyman:
filmatoplo - майстор
Кой да завари шината ,шефа на Грейко ли ,оправяш се сам.
Mcl - специалист
Връщаш в завода за рекламация, пък там ако иска и шефа да заварва.
radius - майстор
съб ное 06, 2021 6:35 pmMcl написа:
пет ное 05, 2021 11:32 pmradius написа:
Ами като не ти е ясно си трай, и не се бутай в друга лига.
Ти па в каква лига си , на сулювците ли? Като не можеш да се обосновеш, не се изхвърляй публично. Безплатна му била енергията от слънцето :lol:
И последния ти съвет е лигав, вярно е че трябва да се върне камината, ама през това време кой ще грее? И кой ще я разнася, иначе на теория добре звучиш.
Последна промяна от radius на вт ное 09, 2021 7:59 pm, променено общо 1 път.
ESPACE - майстор
вт ное 09, 2021 7:52 pmMcl написа:
Връщаш в завода за рекламация, пък там ако иска и шефа да заварва.

Не думай!

Тема "Пелетна камина Грейко" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: