• 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 58
Всички имаме коли, нали ?
preslav - майстор
пон ное 08, 2021 1:36 pmmiroki написа:
Важното е да се намери автомобил с поне 20 000 км пробег и се гледа общият. Другото е ала бала.
Като млад ентусиаст си водя сметка от покупката на колата до сега - мен повече ме интересува техничестката страна на въпроса (изправност на двигателя), но който го интересува конкретно разхода:
17744 км. - 1303.75 л. дизел - 2738.16 лв. от тези километри 4-5000 са чисто извън града, останалото не кратки разстояния в града, включая участък от 800 м. който се минава само на първа. В тези километри са включени и тапите когато се правеше Бул. "Левски". Платил съм за колата 3000 лв. от там почти още толкова за прехвърляния, ремонти и консумативи - не се чувствам нацакан, но може да има и още по-големи късметлии, които са купили кола за 1500 с отрицателен разход на гориво, без ремонти и консумативи.
kr1100 - майстор
да не плескаме повечв темата на каката, че така скоро няма да си купи кола :partyman:
Освен Ренде и Цитрон има и Пежо като марка за избор - гледам ,че се е ориентирала френски марки.
Каката да дава предложение и ние да оценяваме.

:partyman: :partyman: :partyman: на всички
MamaMy - майстор
Тя щото кака не е гледала италианките. Няколко дена на път към работа минавам покрай една Алфа. Голяма красавица. Не мога да си сваля очите от нея. Ако беше мацка веднага и налитах. :roll: Парче и половина. Ако я хвана в подходящо време ще я наснимам да си изгубите и вие съня. Аз много харесвам италианките. Не ми харесват само цените на някои от тях.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
пон ное 08, 2021 8:41 pmMamaMy написа:
Тя щото кака не е гледала италианките. Няколко дена на път към работа минавам покрай една Алфа. Голяма красавица. Не мога да си сваля очите от нея. Ако беше мацка веднага и налитах. :roll: Парче и половина. Ако я хвана в подходящо време ще я наснимам да си изгубите и вие съня. Аз много харесвам италианките. Не ми харесват само цените на някои от тях.
Не сме за алфа, прегазихме една, вътресемейно :-) Някаква колекционерска кукла... А сега и едно редово пежо, но карано офроуд... Ние сме много много лоши

Пак да кажа, не търся френска кола... :-) Евтина, голяма, простакоустойчива, икономична...
И да не е червена
Хвалете каквото имате, аз ще гледам обявите и сегиз-тогиз ще питам
radius - майстор
Е хем голяма, хем евтина, хем икономична, вече ти писах, няма как.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
пон ное 08, 2021 9:03 pmradius написа:
Е хем голяма, хем евтина, хем икономична, вече ти писах, няма как.
Щом вече си писал, не повтаряй. Писаното си стои, чекнат си
radius - майстор
Е като не вдяваш, се налага да повторя. Не мое да те оставя да тънеш в заблуда.
muhala - майстор
Понеже видях разход под 5. Ето и моя рекорд 3.68 l/100km за 210 км път предимно спускане. 5,28 наобратно.
Спазване на всички ограничения и никакво изпреварване.
Средното между двете прави 4,5
Прикачен файл:
Untitled.png
Untitled.png (6.38 KиБ) Видяна 369 пъти
radius - майстор
Първо поздравления.
Второ, ако не си с френска, не ти вярвам.
И трето, но най-важно - къде са тия 210км предимно спускане - искам да ги мина с колелото да се изкефя :) .
nork - специалист
пон ное 08, 2021 8:53 pmn_a написа:
Евтина, голяма, простакоустойчива, икономична...
И да не е червена
Хвалете каквото имате, аз ще гледам обявите и сегиз-тогиз ще питам
Great Wall H3 :-D
Голяма, минава почти от всякъде с подходящи гуми, събира 200кила матрял за казана + дървата :axe:
Поддръжката й е смешна :supz:
Разход граЦко 13/14 гЪз...... :lol:
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 58

Тема "RENAULT SCENIC" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: