Ел. инструментите. Консумативи.
housedoktor - майстор
Щом не е професиомално -вземи добър винтоверт от среден клас на батерий с адаптор както каза колегата.Така ще имаш многофункционална машинка:)
sspoko - специалист
Както каза колегата по горе това ще ти свърши работа за гипсокартона 2 за 5лв. в брюколаж.

Прикачен файл

23.jpg
23.jpg (78.59 KиБ) Видяна 7985 пъти
Милен - майстор
Може и нещо такова + обикновенна регулируема дрелка
rolls - специалист
sspoko написа:
Както каза колегата по горе това ще ти свърши работа за гипсокартона 2 за 5лв. в брюколаж.
Милен написа:
Може и нещо такова + обикновенна регулируема дрелка
Хммм ... регулируема дрелка имам, а и тия битове са доста интересни ... особено тоя на Topex. За пръв път виждам такива (може би защото не ми се е налагало да търся ...).

@ Милен: подобен бит на Topex из Бриколаж-а и/или Практикер-а намира ли се?
Spokoiniq - майстор
Със въпросния стопер и Спарки за 60 кинта(http://www.napravisam.bg/forum/viewtopic.php?t=13241) става идеално за толкова малко!
solo5 - майстор
само дето Емо от Враца каза, че това Спарки на ниски обороти нямало добър въртящ момент :?
dragozow - майстор
Едва ли Райдера ще е по-добре.
sek.1 - специалист
Ползвам повече от петнадесет години Спарки БУР 150Е освен за бормашина и за винтоверт много рядко превъртам глава на винт всичко е въпрос на навици акумолаторните машини са хубави но ако работиш няколко пъти в годината са малко бесмислени като седят така заминават акумолаторите а те струват кажи речи колкото цялата машина преди празниците взех един служебен БОШ който беше седял повече от година в склада без да се ползва ефекта е че след като заредиш и двата акумолатора трудно завиваш десет винта с двата имах акумолаторен РТР 14.4 волта купен за 40 лева повече от година го мъчех с интензивна работа и не можах да го счупя накрая ми го откраднаха и сега си търся пак такъв "смъртник" на същата фирма.
rolls - специалист
Проверих тук-таме ... въпросния РайБер е към 75 кинта ...

За 12 лева и нещо си взех обаче стопера на Topex, който Милен ми посочи и смятам да пробвам с него.

Все пак балгодара на всички!

Прикачен файл

01_7_39d340.jpg
01_7_39d340.jpg (62.34 KиБ) Видяна 7084 пъти

Тема "Малко помощ за винтоверт ..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: