• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
radius - майстор
Ако няма друг вариант, е възможно и с 6 кВ. Разбира се с компромис, но според мен става. То ако ти забучат 32А, ще имаш към 7 кВ и горница реално.
LazarGanev - "Велик майстор"
пет ное 12, 2021 9:34 pmvenci.ivanov22 написа:
пет ное 12, 2021 9:19 pmLazarGanev написа:
След електромера ли? :cool:
Да...
След електромера можеш да слагаш колкото си искаш :-D :cool:
zz_stefanov - майстор
10 не могат ли да ти отпуснат. То си е и повече пари де.
При мен теоретично са 6, и ми стигат, но май ми е по голям предпазителя (ще го погледна утре), а и съм първи на въздушната линия след трафото. Топля обаче на дърва.
venci.ivanov22 - специалист
пет ное 12, 2021 10:28 pmLazarGanev написа:
пет ное 12, 2021 9:34 pmvenci.ivanov22 написа:
пет ное 12, 2021 9:19 pmLazarGanev написа:
След електромера ли? :cool:
Да...
След електромера можеш да слагаш колкото си искаш :-D :cool:
значи преди него
Ако говора с тия от чез да ми сложат по голям дали ще дигна киловата те?
пет ное 12, 2021 10:35 pmzz_stefanov написа:
10 не могат ли да ти отпуснат. То си е и повече пари де.
При мен теоретично са 6, и ми стигат, но май ми е по голям предпазителя (ще го погледна утре), а и съм първи на въздушната линия след трафото. Топля обаче на дърва.
Не ми дават що е 50 метра след регулацията и слагат 6kw
Мисля да говоря с техниките да ми сложат по голям предпазител кат монтират електромера... Дали ще стане по добре ако сложа по голям от 32а
zz_stefanov - майстор
Аз заради това ти казах, че съм първият след трафото.
Като си на края на линията, ако включиш многото киловати ще пада напрежението. Това естествено подлежи на изчисление.
Само смяната на предпазителя няма да помогне.
krasi92 - майстор
За да сложи техника по голям трябва да си доплатиш или на шефовете му или на него. Ако си платиш на място /на техника/има риск да изгориш защото след като си свършат работата минават и ги проверяват какво са направили. Евентуално ще трябва и там да платиш.
съб ное 13, 2021 8:45 amkrasi92 написа:
За да сложи техника по голям трябва да си доплатиш или на шефовете му или на него. Ако си платиш на място /на техника/има риск да изгориш защото след като си свършат работата минават и ги проверяват какво са направили. Евентуално ще трябва и там да платиш.
Ще видя да сложат по голям предпазител, мисля че така ще стане да дигна киловатите
LazarGanev - "Велик майстор"
:-D Ти искаш да си платиш за 6кВт, пък да ти дадат 12
hidrazin - майстор
съб ное 13, 2021 11:22 amvenci.ivanov22 написа:
Ще видя да сложат по голям предпазител, мисля че така ще стане да дигна киловатите
То мисленето не е за всеки.
Ако ставаше така всички щяха да плащат за 6kW партида, па после да черпят ракия за 12 или повече. :-D
Едва ли някой от техниците на местното ЕРП ще се навие и е съвсем нормално да не го направи.
:partyman:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

Тема "Ще. Стигнат ли 6kw за къща" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: