съб ное 13, 2021 10:13 pmemiliqn1978 написа: Здравейте,имам проблем с Бижуто при първоначално запалване всичко е ок,но след като се загаси и отново запалване много изпушва в стаята и когато няма никой е лошо.Гледам в менюто вакуум сензора е изключен имали нещо общо.Ако някой може да помогне с мнение ще съм благодарен.Предполагам проблема е в ревизията на вентилатора . Не е уплътнен добре капака а и заварките от страни го надигат трябва да играе ъглошлайфа и силикона после! Поне при мен беше от там
съб ное 13, 2021 10:25 pmslaviyakov написа:Ако е така както казваш защо не изпушва и при първоначално запалванесъб ное 13, 2021 10:13 pmemiliqn1978 написа: Здравейте,имам проблем с Бижуто при първоначално запалване всичко е ок,но след като се загаси и отново запалване много изпушва в стаята и когато няма никой е лошо.Гледам в менюто вакуум сензора е изключен имали нещо общо.Ако някой може да помогне с мнение ще съм благодарен.Предполагам проблема е в ревизията на вентилатора . Не е уплътнен добре капака а и заварките от страни го надигат трябва да играе ъглошлайфа и силикона после! Поне при мен беше от там