Обаче, колата е в София и няма яснота кога ще се съберем. На час и половина ми звънят с инфо как се държи... Ми, добре е
Лека безалкохолна почерпка

чет ное 11, 2021 8:50 pmiliya_i написа: .....Не си видял Пасата затова говориш така. А и човека не ще да го продава - иска си го за работна кола.
....Та по-добре е да си купи 15-20 годишна мачка, пичка или елхичка, пък и ФИАТ-ка, отколкото 25-30 годишен VW за същата пара, както я съветва тук отявлен фен на марката.
ср ное 17, 2021 8:03 pmkr1100 написа:Аз неща да го видя. Имам си пичка 2006 и си ми харесва. За VW втора употреба преди 5 години (кога купувах тази) ми оферираха двойна цена. А кака вече е с Опел, с копчета по волана.чет ное 11, 2021 8:50 pmiliya_i написа: .....Не и видял Пасата затова говориш тал. А и човека не ще да го продава - иска си го за работна кола.
....Та по-добре е да си купи 15-20 годишна мачка, пичка или елхичка, пък и ФИАТ-ка, отколкото 25-30 годишен VW за същата пара, както я съветва тук отявлен фен на марката.
Фен съм на марката , но на старичте до 2000г преди да започнат да бълват маслояди както всички останали марки.
А пък мога да ти кажа и къде да го видиш Пасата.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: