• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 29
Има много интересни линкове, нека ги споделим.
inspo - майстор
За всяка пратка разпечатват касов бон, но при самото получаване и го подписваш преди да вземеш пратката. На теб защо са ти го пуснали в пощата не е ясно.
Иначе от бг пощи наистина са доста изобретателни. Звънят по телефона, пускат смс, бележки пращат или направо бутат малките пратки в кутията. Както им е кеф. Не знам само как не са се сетили и по вайбър да уведомяват.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
чет ное 18, 2021 12:36 pminspo написа:
За всяка пратка разпечатват касов бон, но при самото получаване и го подписваш преди да вземеш пратката. На теб защо са ти го пуснали в пощата не е ясно.
Иначе от бг пощи наистина са доста изобретателни. Звънят по телефона, пускат смс, бележки пращат или направо бутат малките пратки в кутията. Както им е кеф. Не знам само как не са се сетили и по вайбър да уведомяват.
Няма как бегепощи да ми разпечатват някакъв касов бон, аз на тях пари не давам. Те, днес получих мънинко пакетче, от гише, след смс, щото раздавачът не посмял да ми го метне на двора. Искал лично... Вече на десетина раздавача съм обяснявала, да мятат и да не го мислят...
inspo - майстор
чет ное 18, 2021 5:03 pmn_a написа:
Няма как бегепощи да ми разпечатват някакъв касов бон...
Няма няма тука. В нашия клон(9002) от доста време е така. Намират те в компютъра пуска ти бонче, разписваш се на него и си го прибират. Преди беше само за тия с трекинг номер, сега е за всички пратки .
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
чет ное 18, 2021 7:08 pminspo написа:
чет ное 18, 2021 5:03 pmn_a написа:
Няма как бегепощи да ми разпечатват някакъв касов бон...
Няма няма тука. В нашия клон(9002) от доста време е така. Намират те в компютъра пуска ти бонче, разписваш се на него и си го прибират. Преди беше само за тия с трекинг номер, сега е за всички пратки .
И какво пише на бончето??
По принцип, открайвреме в пощите работят трудоустроени, но..
Ето ми вчерашното пакетченце, срещу лична карта и подпис, на гише

Прикачен файл

зелено мънисто фасет.jpg
зелено мънисто фасет.jpg (100.71 KиБ) Видяна 784 пъти
inspo - майстор
Следващия път ще погледна какво пише на бона, сега нямам представа.
Тетрадките с подписа отдавна ги махнаха и сега се подписва само този бон.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
пет ное 19, 2021 11:46 aminspo написа:
Следващия път ще погледна какво пише на бона, сега нямам представа.
Тетрадките с подписа отдавна ги махнаха и сега се подписва само този бон.
За такъв бон ли говориш? То не е БОН (касов), а мини принтченце печата мини разписки
На такова се разписах
kr1100 - майстор
пет ное 19, 2021 2:44 pmn_a написа:
а мини принтченце печата мини разписки
На такова се разписах
Да такова е.

В събота ново 20 .Излизам и в пощенската кутия забучени 2 брошури на Кауфланд сгънати по средата и за тах с ластик прихваната пратката :?
Нито звънец , нито тел обаждане или СМС.

Пратката не е скъпа , но и не минава през процепа на пощенската кутия. Ако някой я беше взел китайчето щеше да гризне дръвцето, ама и аз ,че ми трябва / сеялка за дребни семена на репички/
hidrazin - майстор
пон ное 22, 2021 10:03 pmkr1100 написа:
... в пощенската кутия забучени 2 брошури на Кауфланд сгънати по средата и за тах с ластик прихваната пратката...
Самоинициатива на пощаджийката. Обикновено те разнасят и пасквилите на КУХланд.
Намираш я и и набиваш чемберите/обръчите.
За едното (пратките) и плаща пощите. За другото - КУХланд.
Една жалба и оная отива да пасе патките.
:partyman:
P.S. Китайчето ще го гризне, но ще го гризнеш и ти.
Там също си имаш рейтинг...
Да обяснявам ли повече? Ми някои хора си помислиха че могат да оспорват всяка пратка, че не са я получили... :? :-D
Само не си мисли че китайците са толкова тъпи...
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Ееей, кухи дъртаци, начи! Направи си пощенската кутия недостъпна за щенията на гладните съседи! Пратката си е я поръчал НЕпрепоръчана! Естествено е, да я оставят е в пощенската ти кутия
kr1100 - майстор
вт ное 23, 2021 9:31 amn_a написа:
Ееей, кухи дъртаци, начи! Направи си пощенската кутия недостъпна за щенията на гладните съседи! Пратката си е я поръчал НЕпрепоръчана! Естествено е, да я оставят е в пощенската ти кутия
:? Да направя процепа 5 см широк за да минават пратки дебели 4 см ли ??
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 29

Тема "Получаване пратки от АЛИЕКСПРЕС след 01.07.2021 от пощата и куриери." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: