Здравейте Нов съм тук изчетох цялата тема два пъти и чета какви ли не настройки и как на някой хора гори по 15 - 17 кг за 24 часа работа. Отоплявам 70 кв вътрешно саниран апартамент със алфаплам 15kw. имам 4 панелни радиатора и алуминиев във банята. Пробвал съм някой от настройките на колеги тук от форума като lod pelet coclea power да ги намалям по малко но тогава просто неиска да вдига зададената температура на водата и следователно почва да гори на 3 , 4 степен и да гори доста. Нагласена е да гони темп на водата на 65градуса . Вдига ги сравнителни бързо и преминава във режим или 1 или work modulate което за мен е едно и също .Камината се пали от 6:00 - 23:00 часа в стайте е топло 24 25 26 градуса имам термоглави на всякъде без в банята но разхода ми според мен е висок към 23 25 кг за тези 15 16 часа работа но при положение че не е толкова студено на вън
пет ное 19, 2021 10:45 amдидкоо написа: Здравейте Нов съм тук изчетох цялата тема два пъти и чета какви ли не настройки и как на някой хора гори по 15 - 17 кг за 24 часа работа. Отоплявам 70 кв вътрешно саниран апартамент със алфаплам 15kw. имам 4 панелни радиатора и алуминиев във банята. Пробвал съм някой от настройките на колеги тук от форума като lod pelet coclea power да ги намалям по малко но тогава просто неиска да вдига зададената температура на водата и следователно почва да гори на 3 , 4 степен и да гори доста. Нагласена е да гони темп на водата на 65градуса . Вдига ги сравнителни бързо и преминава във режим или 1 или work modulate което за мен е едно и също .Камината се пали от 6:00 - 23:00 часа в стайте е топло 24 25 26 градуса имам термоглави на всякъде без в банята но разхода ми според мен е висок към 23 25 кг за тези 15 16 часа работа но при положение че не е толкова студено на вънНЕ Е ВИСОК. ТОВА СА 1,5КГ/Ч СРЕДЕН РАЗХОД, ТОЛКОЗ ГОРИ И ГРЕЙКОТО 16КВ