Е то повреди най-различни. Понякога могат да се отстранят, друг път не. Всяка вещ втора употреба си е риск - то това е ясно. Всеки сам си преценява, дали си струва или не. Лично аз съм купувал радиатор втора употреба и съм доволен. Още си работи. А цената беше 1/3 от новия. 
LittLeRoCk написа:Здравейте на всички някой може ли да ми каже някакво лепило за залепване на алуминиев радиатор знам че има и някакви лепила като пластелин но да издържа на висока температура поне 180 градуса и да държи на алуминий пробвани са течната стомана на Бизон и п-ластелина на СънФикс но омекват при по висока температура.---Здравей,ако си от Пловдив намери някой който работи в съкларския завод там ползват една смола за чугунени улей ,по който тече разтопено стъкло ,ако не се лъжа.На моята с такова беше залепен радиатора,така я купих от човек който е работил в такъв завод.Теча беше от удар ,цялото странично казанче е залепено ,по точно дъното му към тръбичките,който се бяха почти изскубнали.Двукомпонентно е. Метална кутия с черна паста,и стъклено бурканче с прозрачен втвърдител.Ако успея ще го снимам.