Като сте толкова разбиращ, направете си го сам. Ако е толкова елементарно ще го правят и китайците 

съб ное 27, 2021 5:45 pmvaldim написа:Напрежението е ясно. До колко ясно не е ясно!пет ное 26, 2021 12:08 pmzz_stefanov написа: Пък като започнете с пробите да осигурите режима на закаляване....При спазване на параметрите за напрежение и мощност, колко/какви отклонения са възможни, че да се наложи преработка?
На теория - малко.
съб ное 27, 2021 5:45 pmvaldim написа:valdim, учуден съм от въпросите, които задаваш. Няма да коментирам защо, ще се опитам да отговоря коректно.пет ное 26, 2021 12:08 pmzz_stefanov написа: Пък като започнете с пробите да осигурите режима на закаляване....При спазване на параметрите за напрежение и мощност, колко/какви отклонения са възможни, че да се наложи преработка?
На теория - малко.
нед ное 28, 2021 12:03 amMamaMy написа: Аз пък си мисля, че не е толкова просто като устройство. Иначе едва ли нямаше да го копират жълтурите ако е скъпо и елементарно. И нямам предвид онези със сателитите, а измамниците в алиекспресНе знам за какво и как се използват тези телчета и затова прочетох сайта, който е показан.![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: