Връзката между 2 свята
tassel - специалист
Никакво надраскване, никакъв кислол! Само флексово лепило и това е. Няма нужда дори и от грунд. Той се слага, ако ще лепиш с обикновено лепило. :)
Чаро - Акълия
Бе грунда не се слага заради обикновеното лепило.Но и аз мисля, че не е необходим в случая. Обезмасляване и обезпрашаване трябва само.
Почти всички марки строителни лепила предлагат и еластично лепило.
FSZ на мурексин също е много добро.
Вебер флекс също е добро като качество и цена.
Вземи си каквото и да е флекс лепило (по-добре чужда марка) и лепи спокойно.
solo5 - майстор
firevint, за да те успокоя малко ще ти кажа аз как залепих фибран в/у мозаечни плочки - 2 материала, които почти не поемат вода
преди доста време бях направил резки с ъглошлайф, но после се оказаха ненужни
залепих фибрана с ISOMAT AK-20 - високо-качествено флекс лепило, отгоре - мрежа и после изравнителна замазка Baumit Estrich E 225
стана бетон арме :-D
vidrata - специален-специалист
Соло вече съм сигурен ,че си рекламен агент на Изомат.Колко плащат?
Препоръчай ме .Аз отдавна работя само с техни продукти(по принцип ,правя и изкл.) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Соло пробвай Ак -22 (супер флекс) за басейни го препоръчват.Няма да спреш да го хвалиш.
solo5 - майстор
еее, vidrata ти AK-20 го взимаш на 16 кинта, аз още не съм го сънувал на тази цена даже :-D
АК-22 го търсих ей така да го пробвам, но го няма никъде в Бургас, а и съм сигурен, че няма да мога да му оценя възможностите
аз се кефя на AK-20, а АК-22 оставам на профитата :lol:

P.S. обаче като каза басайн, голям мерак са ми ония мъничките плочки, които ги слагат на басйените :roll:
има един хотел АКВА в Бургас, на варненска фирма, която е в бизнеса с басейните е
... та той е с такива плочки във всички бани :roll:
vidrata - специален-специалист
Соло приятелю мой, не си казал не съм ти направил банята с "малките" плочки. АК-22 последно взех във Варна от 'Габриела"ООД на 27 или 28 лв.(не помня).В Практикер не са и чували за него :lol: .

Ама айде ,че човека има коридор да прави :-D .
emil_v r - майстор
Това АК-22 сигурно е хубаво , щом Видрата го хвали, не съм работил с него .
За СМ-17 гарантирам обаче , и за теракол флекс .
И без червеният всепроникващ всезалепваащ грунд моля ви се , че ще полудея от него .
svetliopi44 - Чирак...
:)
Последна промяна от svetliopi44 на пет ное 13, 2009 10:11 am, променено общо 1 път.
georosi - специалист
Грунд- бетон-контакт на Теразид има в него пясъчни частици и така ще направи грапава мозайката пък лепи с каквото лепило искаш
georosi - специалист
грундирай с бетон-контакт на Теразид има в него пясъчни частици и ще направи мозайката грапава

Тема "Плочки върху мозайка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: