Мечтата на всяка домакиня
БАШ МАЙСТОР - специалист
адаш! това с функциците е смешно ,гледай да е с вентилатор ,да и трака там и да е клас а
Time2Burn - специалист
От личен опит знам че Индезита е с по - голям обем на фурната и вътре влиза тава с диаметър 40 сантиметра... Другите са на 35 ако не се лъжа. По - икономични ги правят като им анамаляват обема на фурната, което е идиотско. Когато говорим за ток, няма котлон, бойлер, скара, грил или фурна с еднакви показатели и в зависимост от производителя едното да е по "икономично" и да харчи по - малко. Това са глупости, замислете се!

Аз лично съм с индезита и съм мнооого доволен... само дето като спре тока и часовника почва да мига за да се свери на ново, а у нас тока спира 2 пъти на ден...

И единствените функции които ползвам са: Горно и долно подгряване; Лампата; опааааа свърши - да обобщя - само две функции. И ако някога си правя пица, може би ще пусна само горно подгряване. От вентилатора и другите простотии няма смисъл.
БАШ МАЙСТОР - специалист
и старата и новата са 45широки на 40 дълбоки ,старата с един новата с два вентилаТОРА ,старата беше със истински грил,меч дет се връткат кокошки на солариум, новата е с конвекция ,демек топъл въздух, не бъркайте вентилатора с конвекцията, много мразим кекса да се изжлембва на е..си страна ,абе професионалните изгъзици навлизат на прилични цени вече ,марка не гледай всички са на реотани и ток ,гледай икономичност ,мойта е клас "АА"цена и марка не ме интересуваше, и аз готвя на газ ,фурна /2ка керамика/2керамикагаз
всичко по отделно за вграждане ,стъпи 800лева
solo5 - майстор
БАШ МАЙСТОР написа:
марка не гледай всички са на реотани и ток
скоро гледах някакви модели с 2 газови котлона и 2 на ток, а фурната на газ :?
ba6 maistor - специалист
Пичове а какво ще кажете за тази печка.
http://www.technomarket.bg/product_deta ... d=09015292
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
На каква газ сте?
ba6 maistor - специалист
Пропан от бутилка
ba6 maistor - специалист
А какво ще кажете за Crown добри ли са.
shadowman - майстор
ba6 maistor написа:
Пичове а какво ще кажете за тази печка.
http://www.technomarket.bg/product_deta ... d=09015292
За тези пари и още малко копуваш Горение, в нас го ползваме от 2001 и няма дерт.
velsi - Почетен майстор
ba6 maistor написа:
А какво ще кажете за Crown добри ли са.
Тази марка я пропусни и давай нататък.

Тема "Даите съвет каква печка да си купя" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: