Най - вълнуващия въпрос зимно време.
LazarGanev - "Велик майстор"
Сигурен ли си, че не се навърта някой маник около нея? За такива номера не съм чувал. Но може да е софтуер (малко вероятно), може да са замърсени бутони на дисплея (пак малко вероятно) :?
вт яну 04, 2022 7:01 pmLazarGanev написа:
Сигурен ли си, че не се навърта някой маник около нея? За такива номера не съм чувал. Но може да е софтуер (малко вероятно), може да са замърсени бутони на дисплея (пак малко вероятно) :?
Котела е в мазата и никой не ходи, освен ако не е станало студено и се търси причината :o Имам предположения, че може и софтуер да е, но не ми се мисли този вариант, че гаранцията изтече преди 5 месеца.
Е какво като е изтекла гаранцията, преинсталирането е не повече от 15-20 минути
вт яну 04, 2022 8:04 pmLazarGanev написа:
Е какво като е изтекла гаранцията, преинсталирането е не повече от 15-20 минути
Това всеки ли може да го направи?
Всеки сервиз трябва да може
вт яну 04, 2022 8:40 pmLazarGanev написа:
Всеки сервиз трябва да може
Благодаря LazarGanev утре ще пробвам пак да се свържа със сервиза и да остановят причината.
galatianina - помощник
съб дек 11, 2021 10:32 amn.ganev написа:
Най-вероятно в горивната камера има "буца" и малкият шнек плаче за нов.
[/quote)
Здравей колега, днес пак имах същия проблем, май ще трябва да се замислям за нов шнек. Какво е твоето мнение според снимката

Прикачен файл

1641326926253.jpg

Прикачен файл

1641395892665.jpg
вт яну 04, 2022 7:01 pmLazarGanev написа:
Сервиза, който идва за да преинсталира софтуера не успя да го направи - неиска да се преинсталира. Опитвам да се свържа със сервиз на Грейко в града.
Естествено, че трябва да е сервиз на Грейко, това е специфична дейност, после са нужни и настройки

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: