• 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 16
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
filmatoplo написа:
И Аз мисля че без ревизионни отвори не може :lцl:
Мисли бе! Казват, че било приятно.
За да "мисли" човек по някоя тема, му трябва информация. Факти с които да се заиграва мисълта.
filmatoplo - майстор
Кахлена камина съм виждал от тез подвижните на колелца , гланцирани в цвят кафяв - Дървения дворец на царя има такива по стаите .
gorgidanchev - специалист
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :supz: :supz: Един тон и нагоре :?
Исках да кажа че печката тежи повече от 1000кг.Как ше я местиш на колелца :?Малко трудничко ще стане. :lol: :headbash:
Мартин Копецки - напреднал
ЧНГ!
Здравейте всички, които се "запалихте" от тема за кахлените печки.
Аз ползвам такава в къща в подножието на Витоша и мога да кажа, че върши страхотна работа. Топли супер, и най-важното е ,че кара по 12 часа с едно зареждане, без да се налага да я разпалваш отново.
Ще ми се да и сложа и водна риза или някаква серпентина и да я свържа някак със съществуващото парно, което е с газов котел. Можеби сложна задача, но видях във форума, че има хора които са правили подобни неща, та ще съм благодарен ако някой може да помогне с някякъв съвет.
Мартин Копецки дай подробности ЧЕРТЕЖ ИЛИ КЪДЕ МИНАВА ПУШЕКА.И мога да искажа мнение .Ще помогна колкото мога :-D
И още нещо много е лесно изпълнението.
Здравей gorgidanchev и благодаря за бързата реакция. Имам проблем с прикачането на изображения :? , но като разбера как веднага ще изпрата! :?
Master_Kenobi - V.I.P.
Мартин Копецки написа:
Здравей gorgidanchev и благодаря за бързата реакция. Имам проблем с прикачането на изображения :? , но като разбера как веднага ще изпрата! :?
http://www.napravisam.bg/forum/viewtopi ... 8%EC%EA%E8
Чакамеееееееееееееееееееееееееееееееееееееее :lol:
Пращам най-накрая един чертеж- дано свърши работа.
Ако има нужда мога да пратя снимки и още инфо /този път по бързо :lol: /.Има и други канали за пушека, но за тях само предполагам от къде минават и там температурата няма да е достатъчно висока.
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 16

Тема "кахлени печки" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: