http://technomarket.bg/product_detail.p ... d=09023417
Значи климатика ми го монтираха ноември. Сега като паднаха температурите, нещо неможе да смогне.
Стаята е с обем около 50-52. Имам сложена пвц-дограма, изолация вътрешна на външните стени (2 на брой), последен етаж съм, като нито под мен нито около мен живее някой-така че реално всички стени, под, таван са ми кажи-речи 'студени' .
Климатика съм го пуснал на 24* и в стаята е средно около 17*.
Външното тяло е вече бая замръзнало има 2 големи висулки по около 50-60см
Преди този имах медея 9'ка обикновен сплит-с него беше кажи-речи почти същото.
Та въпроса ми е-нормално ли е това. На колко градуса да го сложа тоя климатик? Възможно ли е да не е монтиран като хората-да е сплескана някоя тръба и да не е оптимална работата му, или да му трябва фреон ли....
Благодаря предварително!
Значи климатика ми го монтираха ноември. Сега като паднаха температурите, нещо неможе да смогне.
Стаята е с обем около 50-52. Имам сложена пвц-дограма, изолация вътрешна на външните стени (2 на брой), последен етаж съм, като нито под мен нито около мен живее някой-така че реално всички стени, под, таван са ми кажи-речи 'студени' .
Климатика съм го пуснал на 24* и в стаята е средно около 17*.
Външното тяло е вече бая замръзнало има 2 големи висулки по около 50-60см

Преди този имах медея 9'ка обикновен сплит-с него беше кажи-речи почти същото.
Та въпроса ми е-нормално ли е това. На колко градуса да го сложа тоя климатик? Възможно ли е да не е монтиран като хората-да е сплескана някоя тръба и да не е оптимална работата му, или да му трябва фреон ли....

Благодаря предварително!