• 1
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 58
Всички имаме коли, нали ?
iliya_i - майстор
съб фев 05, 2022 9:16 pmn_a написа:
съб фев 05, 2022 8:18 pmiliya_i написа:
съб фев 05, 2022 7:27 pmkr1100 написа:

Датчика на автомобилите за вентилатора е най-долу обикн. в дясно като си с/у колата..
Другото дясно. Като си зад волана дясно. Срещу колата - ляво. :-D
Няколко пъти писах, колата е много гъста под капака, никъде не може да се бръкне с ръка. Трябва да знам къде, най-добре с картинка, та да поиска майстора да разглоби до достъп и да прави каквото ще прави
Потърси радиатор за Опел Корса по година на производство и модел на двигателя в нета.
https://www.autopower.bg/%D0%B2%D0%BE%D ... oDEALw_wcB
В долния край на дясното (по посока на движение) казанче е. Там дето пише М22х1.25.

ПП. Аз не съм виждал този Опел, ама на всички коли дето съм виждал е там. Нито съм майстор.
Сигурна ли си, че този "Майстор" искаш да му дадеш "да прави каквото ще прави"?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
съб фев 05, 2022 9:39 pmiliya_i написа:
В долния край на дясното (по посока на движение) казанче е. Там дето пише М22х1.25.

ПП. Аз не съм виждал този Опел, ама на всички коли дето съм виждал е там. Нито съм майстор.
Сигурна ли си, че този "Майстор" искаш да му дадеш "да прави каквото ще прави"?

Искам да ми сложи на таблото цека за перката. Ще го направи, ако знае къде е и има лесен достъп. Значи е долу, под маркуча, който днес върза...

Изображение
Andri01 - майстор
Фланец? За кои датчици,бе kr..??
П.С.: Във вторични има доста колици-отиваш, вадиш си сам квото ти требе ,даваш 5лв. и вечно твое. :)
kr1100 - майстор
съб фев 05, 2022 8:18 pmiliya_i написа:
съб фев 05, 2022 7:27 pmkr1100 написа:
съб фев 05, 2022 6:18 pmn_a написа:
Кка да разбера къде на радиатора се намира температурния датчик?
Датчика на автомобилите за вентилатора е най-долу обикн. в дясно като си с/у колата..
Другото дясно. Като си зад волана дясно. Срещу колата - ляво. :-D
:? :-D да другото дясно . :partyman:
kr1100 - майстор
съб фев 05, 2022 9:54 pmn_a написа:
Искам да ми сложи на таблото цека за перката. Ще го направи, ако знае къде е и има лесен достъп. Значи е долу, под маркуча, който днес върза...
Смени майстора. Той знае ли какво ЦК кл. да сложи и има ли ?? Амчи това Цк ще ти изкърти таблото :-D .Трябва да е леко Яко , че то тока на хеликоптера е 12-15А и нагоре. Само през реле иначе това щракало , най вероятно русиш / те имаха такива тумблери/ ще събуждаш околните при включване .- яко щракане. :mrgreen:
Защо не се върже на лесно място - проводниците на хеликоптера ? Най- вероятно хеликоптера е 2 скоростен , бавната степен през реотан / може да е вграден в хеликоптера , може и да е някъде наблизо до акумулатотра.
При някои модели е под стойката на акумулатора за да е по- прегледно и лесно :-D
Ако си с климатроник - дръж го на ауто - управлението си знае работата.

@ " Фланец? За кои датчици,бе kr..??
П.С.: Във вторични има доста колици-отиваш, вадиш си сам квото ти требе ,даваш 5лв. и вечно твое.
При мен като се гледа с/у двигателя в дясно на блока над Фродо ск. кутия.фланец с 2 "дупки" за датчици, единия за таблото или 1 двоен датчик .
По моргите няма отдавна имаше при Гол 2 и Паста Б3 най-ранните години . Халумин бе човек.
Последна промяна от kr1100 на пон фев 07, 2022 5:50 pm, променено общо 1 път.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
:sad:

Прикачен файл

273451556_1088727051951909_3110081669209016029_n.jpg
kr1100 - майстор
пон фев 07, 2022 3:00 pmn_a написа:
:sad:
Ко е това ?
Ако не намалява антифриза е от конденза- не мой се коси :) . Сега е студено. Лятото няма да има конденз от газта.
А и гарнитурка на кратуната не е плашещо - лесно се смеян.
Виж , ако ти се замазнява предното стъкло вече е сериозна работата, ама няма да се плашиш - само малко лекичко се разглобява и цялото табло навън :mrgreen:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
пон фев 07, 2022 5:55 pmkr1100 написа:
Ако не намалява антифриза е от конденза- не мой се коси :) . Сега е студено. Лятото няма да има конденз от газта.
А и гарнитурка на кратуната не е плашещо - лесно се смеян.
Лесно се сменя не3що, дето сама си го правя. Щом друг го прави, изобщо не ми е леко.
Някак не ми се вярва да е конденз ;-(
Cpk - специалист
Екотек ли е двигателя?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
пон фев 07, 2022 9:05 pmCpk написа:
Екотек ли е двигателя?
Не пише Екотек

Прикачен файл

image (1).jpg
image (1).jpg (80.47 KиБ) Видяна 610 пъти
  • 1