Някой знае ли в София къде може да се купи битова нафта и къква и е цената?

sek.1 написа:Някой знае ли в София къде може да се купи битова нафта и къква и е цената?Ехааа какви времена бяха, спомням си като купувах от това божествено гориво по 8 стинки литъра. Беше седял около 7-8 години в един варел, докато чичо ми не го наля в резервоара и каза, че отдавна не е карал такъв убав дизел. Ма т'ва беше преди 20-тина години.
EmoZ написа:Ехааа какви времена бяха, спомням си като купувах от това божествено гориво по 8 стинки литъра...Съвсем наскоро се замислих и аз за цената на това златце с което се топлехме навремето. И си посмятах малко с една заплата от 100 лева тогава е можело да се купят 1250 литра. Сега при една средна цена от 2 лв и 1250 литра прави 2500 лева. Значи толкова трябва да е заплатата сега. Да ама НЕ. Много хора работят и за под една пета от това. Е как да не си спомниш за такова време ?
sek.1 написа:И аз имам хубави спомени от това гориво поръчвах си го в топливо идваше една газка цистерна с дълъг маркуч и наливах в мазето варели около тон и половина и после цяла зима три нафтови печки в къщата не се гасеха и беше топло топлоТочно за дългия маркуч една история
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: