Нека намерим най-тънките цени.
vencil - специалист
съб яну 15, 2022 9:30 amradius написа:
Купих си телескопа от днес Bresser 70/700.
Дано да е по добър от моя детски комплект AstroCabinet . :-D
Как е доволен ли си, искаше ми се и ние да си вземем ама не бях сигурен. Ако си струват другият път ще си взема.

Що не виждам вече да пускат Performance 20v да не би вече да не ги произвеждат.
silent - майстор
Не е съвсем по темата ма да кажа де . Изгоря ми непоправимо прахусмукачката за пепел Парксайд не знам дали е в гаранция а и не и се занимава а и не знам дали и пазя документите та имам чисто нов филтър за нея. Ако някой има нужда му го давам на половин цена.
radius - майстор
пон фев 07, 2022 7:40 amvencil написа:
съб яну 15, 2022 9:30 amradius написа:
Купих си телескопа от днес Bresser 70/700.
Дано да е по добър от моя детски комплект AstroCabinet . :-D
Как е доволен ли си, искаше ми се и ние да си вземем ама не бях сигурен. Ако си струват другият път ще си взема.
Не съм спец, не мога да дам обективно мнение.
Ами то преди години бях взел от познат един за 2к лв и какво да ти кажа :lol:
Засега съм гледал само луната, тия дни е доста интересна, когато е малка.
Има 2 окуляра 20мм и 4мм, с 4мм теоретично трябва да увеличава 175пъти, но е доста размазано и уж да е по-добре, но 20мм ми е по-удобен. Ако имаше 12мм вместо 4мм да е било по-добре.
XpacTa - специалист
Ето брошурата за новия Лидл Павлово. Честно казано е супер мизерна. Надявам се следващата седмица да пуснат нещо по-читаво. Нещата от първата страница ще са намалени другата седмица, ако тази сте пазарували за поне 25 лева. Да не вземе някой да се залети да купува беконче на промоция и после да ме псува.

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
tishotch - специалист
Този трион утре ще е наличен. Някой работил ли е с такова нещо, дали върши работа по предназначение за подрязване на клони и т.н. ?
Прикачен файл:
vhjghjg.JPG
vhjghjg.JPG (45.74 KиБ) Видяна 1381 пъти
ESPACE - майстор
Имам аналогичния Bosch KEO, върши работа. Само си купи свестни ножчета, мисля че това е най важното за такива слабички машинки. Аз ползвам биметални Bosch Progessor. Не съм го пробвал да реже метал, но мисля че с подходящо ножче ще се справи. Не знам как ще е при Parkside, но когато купих Bosch-а натискам спусъка за проба и той едва, едва движи ножа. Оказа се че като усети натоварване, тогава стартира истински.
Прикачен файл:
Keo.jpg
Keo.jpg (13.78 KиБ) Видяна 1301 пъти
Прикачен файл:
Progress.jpg
Progress.jpg (3.23 KиБ) Видяна 1301 пъти
kr1100 - майстор
Този трион е кекав . Миналата година купих, пробвах и го върнах. Направи ме изнерви докато итреже 1 клонче дебело 6-7 см.
Знам, че темата е за инструменти от ЛИДЛ , но в нета има да се предлага акумулаторен верижен минитрион за 10 лв. повече.Мисля, че е по-добър избор. Ако имаше как да го изпробвам както инстр. от ЛИДЛ - досега да съм се оборудвал.
silent - майстор
аз съм на обратното мнение....за мен е повече от перфектен...и за рязане на клони и за рязане като прободен трион както съм го ползвал много пъти..имам го от две три години...при рязане на клони е важно да се ползва приставката и да се застопори клона инак се движи с ножчето и няма как лесно да се отреже....
vlax - майстор
ср фев 16, 2022 5:24 pmkr1100 написа:
...но в нета има да се предлага акумулаторен верижен минитрион за 10 лв. повече.Мисля, че е по-добър избор. Ако имаше как да го изпробвам както инстр. от ЛИДЛ - досега да съм се оборудвал.
Питай Хидразин имам спомен,че беше си поръчал един верижен от Китай с научна цел. :)
:partyman:
muhala - майстор
Аз си мислех да си купя един саблен трион и да го ползвам за рязане на клони.
Дали пък няма да стане ?
Изображение

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: