Мартин Копецки написа:пробаа това го поразкраси малко голяма гатанка .......

Мартин Копецки написа:пробаа това го поразкраси малко голяма гатанка .......
Мартин Копецки написа:ЧНГ!
Здравейте всички, които се "запалихте" от тема за кахлените печки.
Аз ползвам такава в къща в подножието на Витоша и мога да кажа, че върши страхотна работа. Топли супер, и най-важното е ,че кара по 12 часа с едно зареждане, без да се налага да я разпалваш отново.
Ще ми се да и сложа и водна риза или някаква серпентина и да я свържа някак със съществуващото парно, което е с газов котел. Можеби сложна задача, но видях във форума, че има хора които са правили подобни неща, та ще съм благодарен ако някой може да помогне с някякъв съвет.
gorgidanchev написа:Мартин Копецки дай подробности ЧЕРТЕЖ ИЛИ КЪДЕ МИНАВА ПУШЕКА.И мога да искажа мнение .Ще помогна колкото мога
И още нещо много е лесно изпълнението.
Прикачен файл
Прикачен файл
Прикачен файл
Мартин Копецки написа:Можеби въпроса е къде е добре да се сложи водната риза /върху капака на чугуненото тяло, някаде по комина или на трето място/,Темата е за кахлени печки...
как да се свърже към съществуващата инсталация/чувал съм че системите с газов котел и тези на камините с водни ризи работят на различен принцип. Водната помпа на газовия котел май не върти водата непрекъснато, докато при камините май върти непрекъснато /.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: