Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
4 6 8 10 12 .
Slavi1983 - помощник
ср фев 16, 2022 12:52 pmfilmatoplo написа:
4 6 8 10 12 .
В момента работи на 3-та степен и все излизат някакви 5kw. това да не би да е някакъв минимум за тази степен.
filmatoplo - майстор
Когато е на определена степен и натиснеш плюс показва ли ти в скоби 2 и да покаже на колко киловата е .
mgdvn2 - напреднал
Някой знае ли как се пробва запалката на алба 18
Slavi1983 - помощник
Някой би ли споделил колко трябва да са стандартно димните газове на ecospar minima 12b . Нормално ли е да са 130гр. на 3-та степен и около 200гр. на 4-та. Нашият техник ни каза че било нормално поради причината че имаме около 1,5м хоризинтала, но все пак. Параметрите са си заводските , така си показва от 2 месеца , от когато я поставихме.
нед мар 13, 2022 9:05 amSlavi1983 написа:
...130гр. на 3-та степен и около 200гр. на 4-та....
При каква температура на водата, в стаята (къщата) и на вън, че гледам много скромно днес от към специалисти, хахааа- неделя е.
filmatoplo - майстор
Във фейсбук получаваш повече съвети :wink:
Не ползвам суратя, освен кога са бръсна, ма кот съм откраднал от Филма, се на кяр ми е.
Къде да го споделя, кат не съм у суратя, пък той не ще?

200 на 4та са доста. Сега е моментът за експерименти, ако на някой му стиска да си пипа настройките.
При 130, на средна мощност, изобщо нямаше да се замислям- гаранция за безпроблемен комин. Е, почти.
Това означава, че на по ниските степени ще е около 100, което според мен е добре.
Майстор ми е казал- "Под 120 гледай да не падат!".
Понеже и аз съм дебела глава, та и мен ме сърби черепа, съм си и показал какви ги сърбах през годините.
Който чел- чел.

Някой позна ли Майстора?
Slavi1983 - помощник
нед мар 13, 2022 12:32 pmТрифон П.Трифонов написа:
нед мар 13, 2022 9:05 amSlavi1983 написа:
...130гр. на 3-та степен и около 200гр. на 4-та....
При каква температура на водата, в стаята (къщата) и на вън, че гледам много скромно днес от към специалисти, хахааа- неделя е.
Температурата на водата е на 65гр. стайният термостат е на 23гр.

Тема "Пелетни камини "EcoSpar"- настройки, мнения." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: